Tatsız Tuzsuz 10 Güne Hazır Olun

Tatsız Tuzsuz 10 Güne Hazır Olun
Tatsız Tuzsuz 10 Güne Hazır Olun
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Astrolog Dinçer Güner önemli uyarılarda bulundu; Mars cesaret ile çok ilişkilidir. Ancak Neptün ile çok sert bir kontak kurduğunda cesaretimiz ve motivasyonumuz kırılabilir. Sürekli uyku modunda gezebiliriz. Yeni işler için enerjimiz fazla olmayacaktır. Aynı zamanda şüphe, aldatma, skandal durum etkileri de yaşanabilir.

Önümüzdeki 10 gün hayatımızı değiştirecek radikal kararlar almamak önemli. Çünkü fazlasıyla kafa karışıklığı ve odaklanma sorunu yaşayabiliriz. Sözü verilen birçok şey gerçekleşmeyebilir. Geçmişimiz ile ilgili suçluluk ve pişmanlık duygularıyla yüzleşebiliriz. Gerçeklerle yüzleşmekten mümkün olduğunca kaçabiliriz. Bu alanda enerjimizi yükselten temalar ile ilgilenmek, meditasyonlar yapmak iyi olacaktır. Önümüzdeki 10 gün boyunca ikili ilişkilerde şüphelerin oluşması, dedikoduların yayılması muhtemeldir. Bu nedenle düşünerek konuşmak ve adım atmak oldukça önemli.

Mars ve Neptün bağışıklık sistemimizi düşürebilir. Ekstra dikkat etmemizde fayda var. Aynı zamanda deniz, gemi kazaları, boğulmalar, zehirlenmeler, yanıklar ile de ilişkili olduğundan su kaynatırken ya da kızartma yaparken çok dikkatli olmalısınız.

Sıkıntılı şekilde geçecek olan önümüzdeki 10 günü ilham veren etkinlikler ya da yaratıcı üretimlerle geçirebilirsiniz.

Editör: Ceren Büyükyarın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir