3-9 mayıs astroloji haberleri

3-9 mayıs astroloji haberleri
3-9 mayıs astroloji haberleri
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

3 Mayıs haftasına çok keyifli şekilde başlayamıyoruz. Merkür ve Jüpiter arasında, Güneş ve Satürn arasında sert bir etkileşim bulunuyor. Beşeri ilişkilerde sakin kalmayı sağlamak çok önemli. Ulaşmak istediğimiz şeylere ulaşmak çok kolay olmayabilir. Şartları fazla zorlamamak, inatçı, abartılı, önyargılı davranmamak gerekiyor.

4 Mayıs Salı günü daha ılımlı olacak. İletişimi sembolize eden Merkür burç değiştiriyor. Kendi yönetiminde olan İkizler burcuna geçiyor. Merkür İkizler burcunda daha iyi halde bulunuyor. 26 Mayıs a kadar bu burçta bulunacak. Önemli kararlarınız için uygun zaman olabilir.

5 Mayıs Çarşamba günü sabaha karşı Ay Balık burcunda seyahat edecek. Daha sakin, keyifli, yaratıcılığı bol bir gün olacak. Sezgilerimiz ön planda olacak. Yardım etme isteği artabilir.

6 Mayıs Perşembe günü Venüs ve Plüton arasında güzel bir etkileşim bulunuyor. Finans, yatırım için doğru adımlar atılabilir. İlişkiler açısından da güçlü bir gün. Yeni insanlarla tanışmak için uygun bir gün. Kıskançlık duyguları ortaya çıkabilir. İlişkilerde sınırları zorlamamakta fayda var.

7 Mayıs Cuma günü saat 10:34 – 14:52 arası Ay boşlukta seyahat edecek. Bu saat aralığında önemli işlerinizi denk getirmeyin. Çözümsüz kalabilir. Havada kalabilir. Bu zaman aralığında yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

8 Mayıs Cumartesi günü Ay tüm gün Koç burcunda seyahat edecek. Jüpiter ile Venüs arasında dinamik bir görünüm var. İlişkilerde abartılı ve coşkulu davranışlar söz konusu olabilir. Yeme içmeye düşkünlük, para harcama isteği artabilir.

9 Mayıs Pazar günü Venüs 2 Haziran a kadar İkizler burcunda seyahat edecek. İlişkilerde zeka daha ön planda olacak.

Merkür ve Venüs ün İkizlere geçiş yaptığı bir zaman dilimindeyiz. Sosyalleşmenin, iletişimin fazlasıyla artacağı bir dönem olacak.’

Ceren Büyükyarın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir