Gözler 11 Şubat’a Çevrildi

Gözler 11 Şubat'a Çevrildi
Gözler 11 Şubat'a Çevrildi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gezegenlerin bir araya gelmesi, Kova Burcunda yeni ayın oluşmasıyla hayatımızda meydana gelebilecek önemli değişiklik ve etkileri Astrolog Dinçer Güner açıkladı. Dikkat edilmesi gereken alanları şu şekilde belirtti; “Kova burcu dendiğinde aklımıza gelen, dostluk, arkadaşlık, grup çalışmaları. Akıl, özgürlük, farklı ve denenmemiş olan her şey, marjinal, yenilikçi, entelektüel konular, tabuları yıkmak. Teknoloji, isyan, Uzay, gökyüzü, hava yolları, insan hakları, dernekler, sağlık alanında ise bedenimizde alt bacaklar, baldırlar, kan dolaşımı, sinir sistemi, kalp ve topuk ile ilgilidir.

Özellikle romatizma ile ilgili sorun yaşıyorsanız, önümüzdeki 10-15 gün daha dikkatli olmalısınız. Yeni Ay içerisinde gezegenlerin kova burcunda olması, kişisel yaşantımızı fazlasıyla değiştirecek.

Özgürlük alanı oluşturacağız. Tabuları yıkabilir, isyankar tavırlar içerisinde olabiliriz. Farklı bir şeyler denemek, yeni deneyimler kazanmak için uygun bir zaman. Akıl ve mantık her zaman ön planda olacak.

Duygular ikinci planda olacak. Kararlarımızda olabildiğince objektif olmaya çalışacağız. Ancak Merkür geri hareketinde olduğu için 25 Şubat’a kadar hayatınızın akışını değiştirecek çok önemli kararlar vermemenizi öneririm.

Bu tarihe kadar kararlarınız için harekete geçmeden hazırlık aşamasında olmanız daha uygun olacaktır. Okumakla, bilgiye dayalı konularla daha fazla ilgileneceğimiz bir zaman dilimi olacak.

Teknolojik ürünlerde bozulmalar, elektrik çarpmaları yaşanabilir. İnsan hakları konusunda çok hassas olacağımız bir dönem olacak. Kova burcunun etkisiyle hava yolları iletişiminde bir takım değişiklikler olabilir. Elektrik kesintileri yaşayabiliriz.”

Editör: Ceren Büyükyarın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir