Ektiğimizi Biçme Zamanı Geldi!

Ektiğimizi Biçme Zamanı Geldi!
Ektiğimizi Biçme Zamanı Geldi!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

27 Şubat saat 11:00 civarı dolunay meydana geliyor.

Bir müddet retronun olmayacağını söyleyen Astrolog Öner Döşer, bu günlerimizi iyi değerlendirmemiz konusunda uyarılarda bulundu;

“Merkür ve Jüpiter kavuşumunun etkilerini görebileceğimiz bir zaman içerisine giriyoruz. Mart başından itibaren, özellikle 5 Mart’a doğru daha evvel attığınız adımlar ya da konuştuğunuz konular varsa neticeye kavuşabilir. Olumlu da olabilir, hüsran da yaşanabilir. Merkür ve Jüpiter kavuşumunun kendini göstermesiyle birlikte, eğitim, iletişim, yayıncılık gibi alanlar da belirginlik kazanabilir. Dolunayın etkisiyle, ülkemiz için bilimsel, tıbbi, teknik, teknolojik konularda, uzay bilimi alanında önemli girişimler yaşanabilir.

25 Şubat itibariyle, Güneş ve Uranüs arasındaki uyumlu açı da çok aktif olacak. Orijinal fikirlerinizi, buluşlarınızı, tarzınızı ortaya koymak için güzel bir zaman olacak.

Ev, aile ile ilgili durumlarınızı aktif edebilir, aşk, ilişki alanlarında iyileştirme ya da sevginizi gösterme açısından uygun bir zaman olacak.

27 Şubat itibariyle, Mars ve Plüton gezegenlerinin uyumlu açıda ilerlediği bu dönemde ise enerjimizi daha dengeli bir şekilde kullanabiliriz. Fiziksel açıdan kendimizi dinç hissedebiliriz. Dengeli şekilde, cesur adımlar atabiliriz. Bu dönem, yoga, spor, egzersiz gibi çalışmalar yapmak için çok uygun bir zaman.

27 Şubat civarı sel baskınlarına çok dikkat edilmeli, özellikle Mart ayının aşırı yağışlı geçeceği görülüyor. Aynı zamanda, askeri gerginlik, savaşlar açısından da riskli bir zaman dilimi olacak”.

Editör: Ceren Büyükyarın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir