İletişim

Ana Sayfa
Ana Sayfa

Haber Gezgini (İletişim)

Telsiz Mh. Zambak Sk.
No:18/3 Zeytinburnu,
İstanbul, Türkiye 34020

İletişim Bilgileri

P. (0532) 293 7452
Email: info@habergezgini.com

Bizlere sormak istedikleriniz, reklam, işbirliği, basın bildirisi istekleriniz için aşağıdaki formu doldurmanız yeterlidir.



    Biz Kimiz?

    Habergezgini.com haber ve yaşam sitesi Türkiye’den ve dünyadan; gündem, sanat ve kültürel haberleri, sağlık, teknoloji alanındaki gelişmeleri, yaşam, otomobil, kadın, güzellik, film-dizi, sinema ve seyahat gibi kategorilerde en güncel haber ve konuları takip edebileceğiniz haber ve yaşam sitesidir.

    Branşlarında uzman haber yazarları ve editörlerin yer aldığı seçkin kadrosu ile gündem ve yaşam içinde her konuyu takip eden ekiplerimiz, okuyucularımıza en güncel ve tarafsız haberleri en doğru şekilde aktarma amacıyla çalışıyorlar.

    Yeni Nesil Haber ve Yaşam Sitesi” sloganı ile çıktığımız bu yolculukta, haberciliği her yönü ile uygulamaya çalışıyoruz. Tamamen tarafsız ve özgün olmayı ilke edindiğimiz haber ve yaşam sitemizde hem gündemle ilgili haberlere hem de güncel yaşam ile ilgili her konuya dair merak ettiğiniz her bilgiye kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

    Okuyucularımızın kolaylıkla kullanabilecekleri menü ve kategori yapımızla, güçlü habercilik anlayışımızı birleştirerek, göz yormayan, gereksiz detaylardan uzak, sayfalar arasında kaybolmayacağınız kısaca hemen ulaşılabilir bir haber sitesi oluşturmak istedik.

    Yazar ekibimiz ve editörlerimiz, uzun yıllardır habercilik sektöründe tabiri caizse bu işin tozunu yutmuş kişilerden oluşuyor. Titizlikle servis etmek için haber yazarlarımız tarafından hazırlanan haberlerimiz ve içerik yazarlarımız tarafından oluşturulan içeriklerimizin hepsi, editör ekibimizin defalarca kontrolünden geçiyor.

    Birbirinden değerli ve kendilerini mesleklerine adamış köşe yazarlarımız, gündemin nabzını tutarken, fikirleri ve yaklaşımları ile haber ekibimize dinamizm katıyorlar.

    Dinamik, interaktif, doğru, tarafsız bir ekip ile habergezgini.com olarak misyonumuz; ilkeli ve tarafsız habercilik üzerine kuruluyken, vizyonumuz; Türkiye’nin yeni nesil haber ve yaşam sitesi olarak tüm ulusal ve uluslararası platformlarda yer almaktır.