2021 yılında hangi burçları neler bekliyor?

2021 yılında hangi burçları neler bekliyor?
2021 yılında hangi burçları neler bekliyor?
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan, Fatih Altaylı ile Teke Tek programına katılan Astrolog Hande Kazanova ve Astrolog Dinçer Güner açıkladı.

2021 yılında hangi burçları neler bekliyor? Merak edilenleri anlattılar;

Koç ve Yükselen Koç:

Sosyal çevrelerini tamamen gözden geçirebilecekler. Güzel şans ve fırsatlar yakalayabilecekler. İşten elde edilen gelirlerinde artış söz konusu olabilir. Kendi hayatlarını gözden geçirebilirler. Yurt dışı iş bağlantıları var ise bu işlerinde aktive olabilirler. 27 Eylül, 18 Ekim tarihlerinde ilişkileri hakkında önemli kararlar almamalıdırlar.

Boğa ve Yükselen Boğa:

Bu sene hayatlarında devrimler, radikal değişimler yaşanabilir. İş alanında fırsatlar karşılarına çıkabilir. Son 12 senenin en iyi kariyer dönemine giriyorlar. 14 Mayıs 28 Temmuz tarihlerinde, yakın çevrelerinden güzel destekler alabilir, işbirliği yapabilirler. Kasım ayı, iş,ilişki, sosyal çevre, her türlü alanda tamam mı devam mı diyebilecekleri karar ayı olacaktır.

İkizler ve Yükselen İkizler:

Sosyal medya alanlarında daha aktif olup sanal turizmle de ilgilenebilirler. Kendilerini eğitim alanında geliştirebilirler. Hukuk alanında şanslı olacaklar. Davaları olanlar önemli sonuçlar alabilirler. Uzak akrabalardan yana şanslı bir yıl geçirecekler. Bu sene kafalarında gerçekleştirmek istediği konularda başarılı olabilirler.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler:

Sene boyunca yatırım, para, finans, vergi, burs, prim, nafaka konularıyla haşır neşir olacakları bir sene bekliyor. Önemli yatırımlar yapabilirler. Daha fazla kazanmak adına biraz para harcamaları gerekecektir. 14 Mayıs 28 Temmuz tarihleri arasında, eğitim, akademik konular, uluslararası işlerde önemli fırsat ve şanslar elde edebilirler. Özellikle Mayıs ve Haziran’da bedensel sağlıklarına fazla özen göstermeliler.

Aslan ve Yükselen Aslanlar:

İlişkilerle ilgili konularda önemli adım atacakları bir dönem olacak. Önemli sorumluluklar üstlenecekler. İlişkilerden yana şanslı da olacaklar. Uzun zamandır evlenmeyi düşünenler varsa bu sene kalıcı ve sağlam adımlarla ilerleyebilirler. Ortaklık işlerinde önemli şanslar ve fırsatlar yakalayabilirler. 14 Mayıs 28 Temmuz tarihleri arasında maddi konularda şanslı ve kısmetli olacaklar. Temmuz ve Ağustos dönemlerinde sağlık konularına özen gösterilmeli.

Başak ve Yükselen Başaklar:

Oldukça önemli bir sene olacak. İş kurmak, iş büyütmek için adeta köle gibi çalışacaklar bir sene olacak. Karşılığında büyük takdirle görecekler. Özellikle sağlık alanında kendilerini koruyacaklar. Kronikleşen rahatsızlıkları varsa, farklı tedavi yöntemleriyle sağlıklarına kavuşacaklar. Beslenme ve uyku düzenine sene boyu dikkat etmeliler. 14 Mayıs 28 Temmuz arası evlilik ve ortaklık için uygun bir zaman olacak.

Terazi ve Yükselen Terazi:

Bu sene aşk yılı olacak. Hayatlarında biri varsa bu insan ile büyümenin yollarını bulacaklar. Çocuk sahibi olmak için şanslı bir yıl. Sanat ve eğitim alanlarında etkili olacaklar. Hobileri sayesinde keyifli bir yıl geçirecekler. 14 Mayıs 28 Temmuz tarihleri arasında kilo almaya meyilli olabilirler. İş değiştirmek, yeni bir projeye başlamak için şanslı olabilirler. 27 Eylül 18 Ekim tarihlerinde önemli kararlar almamaya özen gösterilmelidir. Çocuk sahibi olanlar için çocuklarının hayatlarında önemli olaylar, değişimler devrede olabilir.

Akrep ve Yükselen Akrepler:

Gayrimenkul almak için çok güzel bir sene olacak. Şehir ya da ülke değişikliği yapabilirler. Mayıs ve Temmuz ayları aşk alanında şahane bir zaman olacak. Kasım ve Aralık aylarında özellikle evlilik ve ilişkiler çok somut şekilde gündeme gelecek. Dünya evine adım atmak isteyenler için çok güzel gelişmeler yaşayacakları zaman olacak.

Yay ve Yükselen Yaylar:

İletişim alanında çok aktif bir yıl geçirecekler. Eğitim ve öğrenim alanında şanslı olacaklar. 14 Mayıs 28 Temmuz tarihleri arasında ev, aile, yuva alanında keyifli bir sürece girecekler. Kafalarında ilişkiyi evliliğe taşıma düşüncesi varsa 26 Mayıs 4 Aralık tarihlerinde bu noktada hareketlenme yaşayacaklar. 11 Mayıs itibariyle sağlık konuları gündeme gelebilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar:

Bu sene para alanında şanslı olacaklar. Mayıs ve Temmuz sonu arası web sitesi açmak, e-ticaret işlerine girmek, kitap çıkarmak için çok güzel bir zaman olacak. Mayıs ve Haziran aylarında özellikle sağlıklarına dikkat etmeliler. Bu bu aylarda nerede ne konuştuklarına çok dikkat etmeliler. Yıl sonundaki tutulma çocuk sahibi olmayı destekleyebilir. Aşk durumu söz konusu olabilir. Kasım ve Aralık aylarında yatırım alanında büyük adımlar atabilirler.

Kova ve Yükselen Kovalar:

Yılın en şanslı burcu. Hayatlarını yeniden yapılandıracaklar. Tertemiz bir sayfa açacaklar. Şanslarını değerlendirmek için adım atmaları gerekecek. Yılın ilk 5 ayında attıkları adımların karşılığını 14 Mayıs 28 Temmuz tarihleri arasında maddi anlamda alabilecekler. Bu seneki tutulmalar, hem aşk evinde hem de sosyal çevrelerinde değişim alanlarında olacak. 8 Ağustos’ta evlilik ile ilgili önemli kararlar alabilirler. Bu sene ailevi konulardan yana zorluk yaşayabilirler.

Haber Editörü: Ceren Büyükyarın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir