Ay Tutulması ve Retro!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pazaftesi ve Salı günü Ay tüm gün Akrep burcunda seyahat edecek. His ve sezgilerimizin güçlü olacağı, aynı zamanda kişisel anlamda huzursuzluk yaşayabileceğiniz bir gün olacak. Parasal konular gündeme gelebilir.
Çarşamba günü dinamik ve özel bir gün. Yay burcunda Ay tutulması meydana gelecek ve etkisi 10 gün daha devam edecek. Jüpiter’in de etkili olması nedeniyle hafta boyunca olayları büyütmekte, abartmakta etkin olabiliriz. Özellikle finansal konularda abartıdan kaçınılmalı, dikkatli olunmalıdır. Yapılan her şeyin akıllıca, sorgulanarak yapılması çok önemli.

Perşembe günü Venüs ve Plüton arasında sert bir etkileşim bulunuyor. İlişkilerde çok ciddi hayal kırıklığı, sorunların büyümesi meydana gelebilir. Estetik, saç bakım değişiklik alanında uygun bir gün olmayacaktır. Mevcut ilişkiler ve ortalıklarda karar vermek için de uygun bir gün olmayacaktır.
Cuma günü Ay tüm gün Oğlak Burcunda seyahat edecek. Biraz ciddiyet kazanacağımız, kural çerçevesi içerisinde adımlar atacağımız bir gün olacak.

Cumartesi günü gökyüzünde Merkür ve Venüs birlikte hareket edecek. Venüs ilişkilerle ilgili olduğu için ve Retroya girmeye başlayacağı için güzel haberler gelebilir. Eski sevgili, eski ortaklıklar tekrar gündeme gelebilir. Haber alabiliriz.

Pazar günü Merkür geri hareketine başlayacak. Geri hareketiyle yaşanan etkileri aslında Ay tutulmasıyla görmeye başlamış olacağız. 24 Haziran’a kadar devam edecek.

Editör: Ceren Büyükyarın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir