17.05.2021 haftası Bizleri Neler Bekliyor?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

17 Mayıs Pazartesi günü Ay öğlede sonra saat 15:43 gibi Aslan burcuna geçiş yapacak ama 15:43’e kadar boşlukta olacak. Diğer taraftan Güneş ve Plüton arasında çok güçlü çok keyifli iyi bir açı meydana gelecek. Öncelikli olarak iş ve kariyerimiz ile ilgili konularda güçlü destekler alabiliriz. Hayattaki amaçlarımız yapmak istediklerimizi gözden geçirerek değiştirip dönüştürmek için güzel koşullara sahip olabiliriz.

18 Mayıs Salı günü Venüs ile Chiron arasında güzel bir etkileşim bulunuyor. Bu etkileşim ilişkilerdeki yaraları sarmakla ilgilidir. Şifalanmak ile çok ilişkilidir. İlişkiler alanında affetmek, tedavi etmek, güzel bir zemin hazırlamak için uygun bir gün.

19 Mayıs Çarşamba günü ay tüm gün Aslan burcunda seyahat edecek. Kendimizi önemli hissetmek, çevremizden onay almak, dış görünümüz için dikkat çekmek isteyebiliriz. Egolarımız ön planda olabilir.

20 Mayıs Perşembe günü Güneş İkizler burcuna geçiyor. Ayrıca Venüs ve Satürn arasında güçlü bir kontak olacak. Uzun süreli ilişkileri başlatmak açısından destekleyici bir gün olacaktır. Finansal açıdan adım atmak, teknolojik ürün satın almak açısından da güzel bir gün. İletişimin artarak devam edeceği 1 aylık zaman dilimi başlıyor.

21 Mayıs Cuma günü Güneş ve Jüpiter arasında ilginç bir etkileşim olacak. Güneş İkizlerde, Jüpiter Balık burcunda seyahat edecek. Güneş Jüpiter etkileşim sonucu olarak, egoyu şişirebilir. Harcamaları artırabilir. Önümüze çıkan fırsatları değerlendirememe yaşanabilir. Kandırılma ve yanılsama potansiyeli yüksek olabilir. Duygularımız abartılı yaşanabilir. Dikkatsizlik sonucu kaza yaşanabilir. Riskli bir gün bizi bekliyor.

22 Mayıs Cumartesi günü Ay Terazi burcunda seyahat edecek. İlişkileri masaya yatırmak, ortaklıklar ile ilgili konuşmak, estetik, güzelleşme alanında güzel bir gün olabilir. Hak Hukuk Adalet ile ilgili konularda hassas davranabiliriz.

23 Mayıs Pazar günü Merkür ve Neptün arsında gergin bir etkileşim bulunuyor Satürn ün geri hareketi bulunuyor. Aralık ayından itibaren yapılanları sorgulama, sosyal iliklileri gözden geçirme, hatalardan ders alma yönünde destekleyici bir gün olacaktır. Kafamızın karışık olabileceği gün olacağı için anlaşma ya da önemli işler için çok dikkatli olunması gerekir.

Editör: Ceren Büyükyarın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir