Keyifli Haftalar!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Astrolog Dinçer Güner açıkladı!

10.05.2021 Pazartesi günü tarihinde Ay boğa burcunda seyahat edecek. Finansal konularla ilgili kararlar almak için güzel bir zaman ancak ağırkanlı hareket edilebilir, değişime çok açık olmayabiliriz.

11.05.2021 Salı günü Boğa burcunda Yeni Ay meydana geliyor. Yeme-içme konuları hayatımızda çok fazla hız kazanabilir. İş, para, kariyer alanında bir takım şeyleri değiştirmek, yatırım yapmak için uygun bir zaman olacak. Boğa burcundaki Yeni Ay, para ve kariyer alanında şahane etkiler gösterecek.

12.05.2021 Çarşamba günü Merkür Satürn etkileşimi ile elektronik alanda, ticari alanda yeni adımlar atmak için, önemli kararlar almak için çok güzel bir gün olacak. Sadece kesme, düşme alanında kazalar yaşanabilir dikkatli olunması gerekir.

13.05.2021 Perşembe günü gökyüzünde Ay tüm gün İkizler burcunda seyahat ederken Güneş ve Neptün arasında güzel bir bulunuyor. Kendimizi daha fazla ifade etmek istediğimiz bir gün olacakken , bir yandan alttan alma, affetme, sipiritüel alanlar ile ilgilenmek alanında da uygun bir gün olacak.

14.05.2021 Cuma günü özel bir gün. Bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni olan Jüpiter burç değiştiriyor. Balık burcuna geçiş yapacak. 27 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Jüpiter balık süreci, tıp, ilaç alanına çalışmaların yapılabileceği, diğer bir anlamda ruhsal içsel yolculukla, inanç, eğitim seyahat alanında da etkili bir zaman olacak

15-16.05.2021 Cumartesi ve Pazar günlerinde Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat edecek. Ev içerisinde temizlik, eksiği tamamlama, tadilat alanında işler yapılabilir. Sevdiklerimizle yakın ve güvenli ilişkiler açısından çok uyun bir gün olacaktır.

Editör: Ceren Büyükyarın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir