21 Haziran Haftası Fırsatlarla Dolu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Önümüzdeki 21 Haziran haftası ile tam tersi etkiler yaşayacağız. Daha olumlu ve pozitif günler geçireceğiz. Venüs ve Neptün arasındaki güzel etkileşim sayesinde bizleri çok güzel bir hafta bekliyor.

Astrolog Dinçer Güner 21 Haziran haftasının etkilerini gün gün bizlerle paylaştı;

İlişkilerde huzur, sakinlik, güven, affetme, romantizm, şefkat, alanlarında güzel gelişmeler olabilir. Estetik, saç bakım alanında güzel değişiklikler için de uygun bir zaman dilimi olacak.

Güneş 1 ay boyunca Yengeç burcunda olacak. Bu değişimin de çok güzel etkileri var.

Güneşin Yengeç burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, ailemizle, güvendiğimiz insanlarla daha fazla zaman geçirmek isteyeceğiz.  Ev değişikliği, tadilat, bakım, onarım için iyi bir zaman diliminde olacağız.

23 Haziran günü gerçek anlamda çok özel bir zaman. Çünkü gökyüzünde Güneş ve Jüpiter arasında çok güzel bir etkileşim var. Bu etkileşim, büyük fırsatlara, büyük şanslara, kısmetlere işaret ediyor. Sezgi ve öngörüler açısından da gayet verimli olacağız.

24 Haziran Perşembe günü Oğlak burcunda Dolunay meydana geliyor.

24-25 Haziran Merkür geri hareketine başlıyor. Elektronik alanda alışverişlerinizi özgürce yapabilir, sizi engelleyen unsurları rahatlıkla ortadan kaldıracak gücü bulabilirsiniz.

26 Haziran Cumartesi günü yeni başlangıçlar için çok uygun bir zaman olacak. Arkadaşlarımızla fazla zaman geçirmek, eğlenmek, sosyalleşmek isteyeceğiz. Bu hafta, yılın en güzel haftalarından biri. Olumlu yönde değerlendirmek için sizleri bekliyor.

Editör: Ceren Büyükyarın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir