Mars Gezegeni Aslan Burcunda Seyahat Ediyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konu hakkında Astrolog Dinçer Güner, önemli bilgilerle, içinde olduğumuz dönem hakkında önemli uyarılarda bulundu.

Mars Gezegeni, Aslan burcuna geçiş yaptı. Seyahat süresi 29 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Mars Gezegeni, Astrolojide, harekete geçmek, saldırmak, savunmak ,savaşmak, liderlik etmek ile ilgilidir. Aslan burcuna geçtiği andan itibaren ise, bu alanlarda Aslan burcunu tetikleyecek.

Peki Aslan burcu neyi temsil ediyor? 

Aslan burcu; merkezde olmayı, yönetmeyi, idare etmeyi, komuta etmeyi, liderlik etmeyi, organizasyonlar yapmayı, eğlenceyi, kibir, gurur, sahne işleri, lüks ve gösterişli olan her şeyi temsil eder.

Mars Gezegeninin Aslan burcunda olması bizleri nasıl etkileyecek? 

Bu dönemde yaptığımız tüm işlerle, attığımız adımlarda alkışlanmak, takdir ve destek almak, parmakla gösterilmek isteyeceğiz. Aksi takdirde övgüler ve cesaret verici durumlar olmadığında öfke ve gerginlik hissi yaşayabileceğiz. Bu dönem içerisinde en eğlenceli ve en yaratıcı halimizle davranacağız. İşlerimizi yaparken de eğlenmeyi tercih edebiliriz. Ancak yöneticilere karşı daha dikkatli olunmalı. Çünkü yüksek ego savaşı yaşanabilir. Bu dönem içerisinde ayrıca, hayatımızda oyunlara ve eğlencelere daha fazla yer açacağız. Bu etkiler yaz döneminin ambiyansına da uygun olduğundan, en tutkulu, en keyifli yaz aşkı yaşanması da mümkün olabilir. Bekar burçlar bu fırsatı eğlenceli şekilde değerlendirebilir.

Aslan burcunun gölgeli tarafı, gösteriş ve kibir merakı yükseliş gösterebilir. Mars Aslan burcu etkileşim döneminde insanları fazla eleştirmemeye özen gösterin. Bu dönemde yapılan eleştiriler kaldırılamayabilir.

Editör: Ceren Büyükyarın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir