Yeniay Balık Burcunda!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

13 Mart tarihinde Balık burcunun 23. derecesinde  bir Yeniay meydana geliyor. Önümüzdeki Dolunay tarihine kadar Yeniay’ın etkileri ile yaşayacağız.

Astrolog Dinçer Güner Yeniay etkileri hakkında önemli uyarılarda bulundu;

“Yeniay’da balık burcunun sembolize etmiş olduğu temalar etkili olacak. Hayaller, kendini adamak, fedakarlık, izole olmak, yaratıcılık, sanat, kabule geçmek, affetmek, kandırmak, kandırılmak, spiritüel konular, yalnızlık, korku, bilinçaltı konular daha çok yüzeye çıkacak.

Önümüzdeki 15 gün boyunca bu alandaki etkileri hissedeceğiz. Yalnız kalmayı, tembellik yapmayı isteyebiliriz. Bu dönem, her türlü bilinçaltı çalışmaları yapmak, manevi ve ruhsal alanlarımızla ilgilenmek için uygun bir zaman.

Sezgilerimiz güçlenecek, iç sesimizi akılcı şekilde dinlememiz çok önemli. Yaşadığımız olaylarda gerçekleri görmekte zorluk yaşayabiliriz. Bu yüzden çevremizdeki insanların uyarılarını dikkate almamıza fayda olabilir.

Balık burcunda meydana gelen Yeniay‘da Neptün de etkili olacak. Bu dönemin gölge tarafları da bulunuyor. Küslük, ayrılık, konsantrasyon sorunları, unutkanlık, doğalgaz, deniz kazaları, özellikle teknoloji alanında Dünyayı çalkalayacak skandallar yaşanabilir”.

Editör: Ceren Büyükyarın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir