1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Ferrari’nin Yeni Otomobili LaFerrari Görüntülendi

Ferrari’nin Yeni Otomobili LaFerrari Görüntülendi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İtalya merkezli olan ve lüks otomobiller üreten Ferrari markası, uzun bir süre sonra yeni modeliyle hayranlarına “Merhaba” demeye hazırlanıyor. Ürettiği hiper otomobil modelini araba severlerle buluşturmak için sabırsızlanıyor.

Şehir içindeki yollarda test sürüşüne başlanan LaFerrari otomobil modeli, ilk etapta kamuflajlı bir şekilde insanların karşısına çıktı.

Göründüğü kadarıyla tampon hava kanallarında birkaç değişime gittiği anlaşılıyor. Ayrıca LaFerrari’nin kaput üstü kava kanalının bu modelde yer almadığı görüldü.

Daha kısa şekilde dizayn edilmiş olan arka motor kapağı ise bu modelde arka tarafa doğru uzamıyor. Kapağın altında kullanılacak motorla ilgili olarak henüz bir bilgi edinilmedi.

LaFerrari Hibrit Model Olacak

Test sürüşüne çıkan bu modelin, Hibrit model olacağı biliniyor. İtalyan üreticileri tarafından klasik bir model haline gelen V12 motorunun elektrikleşmiş olması ise emisyon kurallarına takılmaması adına bir önlem niteliğinde tasarlanmış.

Şu anda eski bir modelin gövdesini giyen aracın, henüz geliştirilme aşamasında olduğu tahmin ediliyor. Bu sebeple de yeni modelin muhtemelen en yakın olarak 2022 ya da 2023 yıllarında tanıtıma çıkacağı düşünülüyor.

Editör: Özlem Çelik

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir