Süper Çiçek Kanlı Ay Tutulması

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aynı zamanda yaşantımıza dair bizlere ipuçları veriyor. 26 Mayıs tarihinde Yay burcunda Süper Çiçek Kanlı Ay Tutulması meydana geldi. 2,5 yılda bir meydana gelen bu tutulmanın etkileri nasıl olacak?

Astrolog Dinçer Güner aynı zamanda 10 Haziran tarihine de dikkat çekti. 10 Haziran’da İkizler burcunda meydana gelecek olan tutulmanın etkileri içinde bulunduğumuz Merkür Retrosu ile daha etkili yaşanacak. Güner; bu tutulmaların etkisini 1 ay önce ve sonrası olarak hissettiğimizi belirterek sözlerine şu şekilde devam etti;

“10 Haziran tarihindeki tutulmayı Merkür Retro’suyla karşılayacağız. Neptün ile sert bir kontağı olacak. Bu tutulma bilgi ve iletişim kaosunu işaret ediyor. Bu anlamda her söylenen söze, okunanlara hemen inanmamamız gerekiyor. Aynı zamanda bu tutulma Auriga Takım yıldızında gerçekleşecek. Bu takım yıldızların meydana gelen tutulmalar genellikle depremleri habercisi oluyor. 10 Haziran’daki tutulma, depremleri tetikleyici olabilir. Rusya, Kuzey Kanada, Kuzey Asya, Avrupa, ABD deprem konusunda riskli bölgeler. Aslında 10 haziranda meydana gelecek olan tutulma İkizler burcunda olduğundan gayet güzel etkileri olabilirdi. Ancak Merkür Retro’su işin içinde olduğundan dolayı iletişim, okuma, yazma, satış, reklam, pazarlama alanında güzel gelişmeler yaşanmasını bekleyemiyoruz. Merkür Retro’su 24 Haziran’da sona eriyor. Tüm önemli işlerinizi, açılışlarınızı, kararlarınızı 24 Haziran’dan sonraya ertelemeniz daha faydalı olacaktır. Retro’nun sona ermesiyle bilgi, iletişim, kişiler veriler ile ilgili konularda daha rahat olacağız.”

Editör: Ceren Büyükyarın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir