Artık kağıt paraları unutmaya başlayacağız!

Artık kağıt paraları unutmaya başlayacağız!
Artık kağıt paraları unutmaya başlayacağız!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yazar Hamza Yardımcıoğlu’na konuk olan Astrolog Yazar Öner Döşer çarpıcı açıklamalarda bulundu. Döşer, tarihsel anlamda çok önemli bir zamanda olduğumuzu, çok önemli şeylere şahit olduğumuzu, politik, ekonomik ve yönetimsel manada dünyada, bizden ancak 200 yıl sonraki jenerasyonların kendi dönemlerindeki değişime kadar olan en büyük değişimin döneminde olduğumuzu vurguladı.

Değişimin olumlu etkilerinin, sosyal değerlerin yükselmesi, işbirlikçi bilince daha fazla olanak sağlanmasının mümkün olacağı, teknik-teknolojik alanda tıbbi konularla ilgili önemli gelişmeler yaşanabileceğini belirtirken, büyük değişimler için,

“Artık kağıt paraları unutmaya başlayacağız. Bitcoin, kripto paralarla daha meşgul olacağız.”

Metale yatırım devam edecek. Altın, ipi göğüslemeye devam edecek. Gümüş prim yapacak. Olumsuz etki olarak, aşı dağılımında adaletsizlik yaşanabilir, protestolar, isyankar hareketler, halk hareketleri, ekonomik sıkıntılar, patlamalar, depremler, yangınlar, iklim değişikliği, alışılmamış ölümler meydana gelebilir.

Bu geçiş döneminin 2026 yılına kadar çalkantılı olarak devam edebilir. Özellikle 2021 yılının sonbaharından itibaren kıtlık, kuraklık riski ile karşı karşıya gelebiliriz ” ifadelerinde bulundu.

Editör: Ceren Büyükyarın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir