9 Mayıs’a Kadar Maksimum Keyifli Günler Bizlerle

9 Mayıs’a Kadar Maksimum Keyifli Günler Bizlerle
9 Mayıs’a Kadar Maksimum Keyifli Günler Bizlerle
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Boğa Burcu, keyif, para, huzur, istikrar, güven bunun yanında yeme-içme alanlarında fazlasıyla ilişkilidir. Venüs Boğa Burcuna geçiş yaptı. 9 Mayıs’a kadar güzel etkileşimler yaşayacağız. Astrolog Dinçer Güner, Venüs’ün Boğa Burcunu çok sevdiği için ilişkilerde istikrar ve sadakat döneminin başladığını, ortaklık ve anlaşmaların olumlu yönde olacağını, bu tür alanlarda keyif aşacağımız bir dönem yaşanacağını belirtti. Sanat alanında da yaratıcı, somut ürünler ortaya çıkaracağımız bir zaman olacak.

Aşk alanında ise fazlasıyla sahiplenme ve sevgi gösterme isteğimiz artacak. Bu sürede yeme içme alanında da fazlasıyla tüketim sağlanması mümkün olabilir. Dikkat edilmesi önemlidir. Estetik işlemleri için de uygun bir zaman dilimi olacak.

Astrolog Dinçer Güner, aşağıdaki tarihlere dikkat çekti;

25 Nisan gününde Venüs ile Satürn sert etki halinde olacak. İlişkilerde zorlanma, zayıf bağları olan ilişkilerin bitmesi gibi sorunlar,  estetik alanında beklenmeyen sonuçlar meydana gelebilir.

3 Mayıs gününde Venüs ile Neptün arasında yumuşak bir etkileşim olacak. Romantik zamanlar yakalamak ve yaratıcılığın artacağı bir gün olabilir.

6 Mayıs gününde Venüs ile Plüton arasında güçlü ve güzel bir kontak var. Özellikle iş ve parasal konularda destekler alabileceğimiz, finans ve yatırım alanlarında uygun bir gün olabilir.

8 Mayıs gününde Venüs ile Jüpiter arasında zor bir açı bulunuyor. Bu durum hesapsızca para harcamak, keyif, haz, yeme içme alanlarını abartmamıza neden olabilir.

Editör: Ceren Büyükyarın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir