1. Haberler
  2. Astroloji
  3. 11 Şubat 2021 Tarihinde Meydana gelen Yeniay Etkileri

11 Şubat 2021 Tarihinde Meydana gelen Yeniay Etkileri

11 Şubat 2021 Tarihinde Meydana gelen Yeniay Etkileri
11 Şubat 2021 Tarihinde Meydana gelen Yeniay Etkileri
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

10-11 Şubat 2021 tarihinde meydana gelen 6 adet gezegen toplanması, çok sık rastlanmayan bir durum olmakla birlikte ne gibi sonuçlar doğuracak?

Kova Burcunda 11 Şubat 2021 tarihinde gece saat 22:00 civarında Yeniay’ın gerçekleşeceğini söyleyen Astrolog Öner Döşer şu önemli bilgileri verdi;

“Toplumsal konular gündemde olmaya devam edecek. Gerek ülkemizde, gerek dünyamız üzerinde uyanış, hak arama, protestolar devam edecek. Özellikle siber saldırılar anlamında aktif dönemdeyiz. İnternet ve bilgisayar üzerinden saldırılar, sistemleri çökertmeye çalışan girişimler bu dönemde devrede olacak. Hava elementinin yoğun olduğu bir dönem olduğu için rüzgar, fırtına çok fazla olduğunda, risk oluşturabilir afetler, kayıplar yaşanabilir. Kova’nın soğuk bir burç olması nedeniyle ekstrem soğuklar meydana gelebilir. Kanada, Asya Bölgesi’nde Rusya, Çin, Avrupa’nın kuzey bölgelerinde bu soğuklar yaşanabilir. Sağlık konularında, damarlarda pıhtılaşma riski yaşanabilir. Sinir hastalıklarına çok açık bir zaman dilimindeyiz. Aşırı duygusallık, ayrılık, kendini bir yere ait hissedememe gibi duygularla sinir sistemlerimiz olumsuz yönde etkilenebilir. Aynı zamanda aşırı zihinsel uyanmanın yaşandığı bir dönem olması nedeniyle, kafeinli içecekler çok fazla tüketilmemeli, uykusuzluk ise büyük risk oluşturacaktır.

Olumlu anlamda ise, bu günlerde özellikle entelektüel ve zihinsel anlamda güzel gelişmeler meydana gelecek. Kişisel anlamda, özellikle teknik ve teknolojiyle ilgilenenler, Bilgisayar Mühendisleri, yazılımcılar, Uzay Bilimleriyle uğraşanlar için keşif ve icat alanında çok uygun bir zamandayız. Covid-19 aşısı için güzel gelişmeler yaşanacak. Aynı zamanda bu dönem içerisinde, aynı ideal peşinde olan insanların bir araya gelmesi ve insanlığın hayrına harekete geçebileceği güzel bir dilimdeyiz”

Editör: Ceren Büyükyarın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir