Güneş Burç Değiştiriyor!

Güneş Burç Değiştiriyor!
Güneş Burç Değiştiriyor!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1 aydır Kova Burcunda olan Güneş, Balık burcuna geçiş yaptı. 1 ay Balık burcunda kalacak.

Gökyüzünün isyankar ve asi enerjisi yavaş yavaş dağılacak.

Astrolog Dinçer Güner bu değişim ile ilgili önemli uyarılarda bulundu;

Güneş Burç Değiştiriyor!

“Güneş bizim yaşam amacımızı, kariyerimizi, ilişkilerimizi, hayatta ne yapmak istediğimizi, hedeflerimizin ne olduğunu, ile ilgilidir. Bu alanlarda, Balık burcunun sembolize ettiği şekilde yaklaşımlarımız olacak.

Balık burcunu sembolize eden hayal gücü, duygular, yaratıcılık, sanat, kabullenmek, affetmek, merhamet, vicdan, empati, içe dönmek ile ilgilidir. Yaşadığımız sorunları sevgi ile çözme eğilimlerimiz fazla olacak. Zaman zaman gerçeklikten uzaklaşmak, unutkanlık, odaklanma sorunlarını da sembolize eder.

Bu 1 aylık süreçte, hırsların, savaşların, ruh gerginlikleri yerini biraz yumuşatarak kabullenişe bırakacak. Bilinçaltı, reiki, spiritüel, manevi konularla fazla ilgilenebilir, meditasyonlar yapabilirsiniz. Duygularımızla hayatımıza yön vereceğiz ancak yönlendirme şeklimiz bu dönem içerisinde kalıcı olmayacak.

25 Şubat tarihinden iki gün önce ve sonrası için, Güneş ve Uranüs birlikte olacak. Bu sürede hayatınızda, tavırlarınızda önemli değişiklikler yapabilir, özgürleşebilirsiniz. İletişim sorunları yaşanabilir. Değişen koşullara çok hızlı adapte olmanız gerekir.

11 Mart tarihinden iki gün önce ve sonrası için;
Güneş, Neptün’de hareket edecek. Bu sürede rüyalarınıza çok dikkat edin. Çok çabuk affedebilir, kabullenebilirsiniz. Çok önemli kararlar almamanızda fayda var.

16 Mart tarihinden iki gün önce ve sonrası için;
Güneş ile Plüton etkileşim halinde olacak. Bu sürede bir amaç belirleyip o yolda harekete geçmek için güzel bir zaman olacak. Amacınıza her şekilde ulaşacağınız bir dönem olabilir. Başka insanlara faydalı olabilirsiniz. Güzel yardımlarda bulunabilirsiniz.”.

Editör: Ceren Büyükyarın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir