Astrolojiden Bir Fırsat Daha!

Astrolojiden Bir Fırsat Daha!
Astrolojiden Bir Fırsat Daha!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Venüs Güneşin kalbinde!

Astrolog Dinçer Güner açıkladı, İlgili zaman aralığı hakkında önemli bilgiler aktardı. Astrolojide, aşk, mutluluk ve huzurla, finansal konularla, flörtleşmeyle sembolize edilen VENUS, Güneş ile aynı derecede ve dakikada olacağı zaman olacak.

Bu zamanlama astrolojide özel bir durum. Çünkü bir gezegenin Güneş’in merkezinde olması demek aslında, gezegenin daha da güçlenmesi ve özelliklerinin daha fazla ortaya çıkması anlamına geliyor.

Bu astrolojik etki, 5 derece Koç Burcunda gerçekleşecek. Sert bir açı bulunmuyor. Keyifli bir zaman aralığı olacak. Bu zaman aralığında hayatımızdaki insanlara sevginizi daha güçlü şekilde ifade edebilirsiniz.

Affetmek, af dilemek için uygun bir zaman. Beğendiğiniz birine duygularınızı ifade edebilirsiniz. Hayatınızda kimse yok ise hayalinizde düşünerek, zihninizde canlandırabilir, aşk isteyebilirsiniz.

Öne çıkarmak istediğiniz projeler bulunuyor ise hayata geçirebilirsiniz. Sanat, yaratıcılık, tasarım alanında etkinlik yapabilirsiniz. İmaj değişikliği için de uygun bir zaman aralığı olacak.

Aynı zamanda ortaklıklar kurabilir, anlaşmalar da yapabilirsiniz. Gökyüzü bu alanlarda destekleyici olacaktır.

Editör: Ceren Büyükyarın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir