1. Haberler
  2. Astroloji
  3. 9 Ağustos Haftası Burç Yorumları

9 Ağustos Haftası Burç Yorumları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gökyüzünde, Venüs açılarının etkisiyle birlikte ilginç bir hafta olacağını belirten Astrolog Dinçer Güner, ilişkilerin karmaşık hal alacağını iletti. 9 Ağustos haftasını gün gün bizler için yorumladı.

Astrolog Dinçer Güner’den 9 Ağustos Haftası Burç Yorumları

9 Ağustos Pazartesi günü; Venüs ve Neptün gezegeninin karşı karşıya geldi. Venüs Başak burcunda, Neptün ise Balık burcunda olduğu için ilişkiler ve parasal konular fazlasıyla gündemde olabilir. Bu alanlarda çok dikkatli ve düşünerek adım atmak önemli. Aşk konularına şüpheyle yaklaşmak gerekiyor. Karşımızdaki insanların kusurlarını ortaya çıkaran davranışlar, hayal kırıkları yaşanabilir. İlişkilerde çok fazla beklentiye girilmemesinde fayda olabilir. Diğer yandan, özellikle ticari konularda dikkatli ve gözü açık davranılmalı.

10 Ağustos Salı günü; Merkür ve Jüpiter arasında zorlu bir açı bulunuyor. Merkür, iletişim, ifade ve konuşmak ile ilgilidir. Jüpiter ise her durumu büyüten bir gezegen olduğundan, pireyi deve yapan bir zamana işaret ediyor. Bu zaman aralığında unutkanlıklar da yaşanabilir. Verilen sözler tutulamayabilir. Büyük vaatler verilmeden konuşulmasında fayda olacaktır. Konsantrasyon sorunu yaşanabilir.

11 Ağustos Çarşamba günü; Merkür, 30 Ağustos’a kadar Başak burcunda hareket edecek. Bu zaman aralığı, iletişimin, konuşmaların, anlaşmaların keyifli geçeceğini işaret ediyor. Zihinsel anlamda, daha detaycı, planlayıcı olacağız. Eğitim, iletişim, sağlık alanlarında işleri daha kolay yerine koyabiliriz.

12 Ağustos Perşembe günü; Venüs ve Plüton arasında güçlü bir etki olacak. Venüs Başak burcunda seyahat ediyor, Plüton ise Oğlak burcunda olacak. İlişkilerde tutkunun ön planda olacağı, parasal konularda daha şanslı olacağımız bir zaman olacak.

13 Ağustos Cuma günü; Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat edecek. Estetik, güzellik konularına eğilmek, yeni insanlar tanımak, ortaklıklar yapmak için güzel bir zaman olacak.

14 – 15 Ağustos Cumartesi ve Pazar günleri; Ay tüm gün Akrep burcunda seyahat edecek. Gündemde parasal konular olacak. Duygusal konularda huzursuzluklar çıkabilir. Uyku sorunları yaşanabilir. Yeme içme konularında daha dikkatli olunmalı.

                                                                                                                                                                                                             Editör: Ceren Büyükyarın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir