Toyota, Bütün Modellerinde Garanti Süresini Uzattı

Toyota, Bütün Modellerinde Garanti Süresini Uzattı
Toyota, Bütün Modellerinde Garanti Süresini Uzattı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçen ay içinde hafif ticari araç segmentine sunulmuş olan Toyota Proace City ile başlayan uzatılmış Toyota Garanti Sistemi, 24 Mart tarihi itibariyle satışı yapılan bütün modelleri kapsayacak.

Sınırsız Kilometre İmkanı

Toyota, firması sunmuş olduğu bu imkanın yanı sıra ayrıca Garanti Spesiyal ile de garanti uygulamalarında kendi farkını ortaya koymayı başarıyor. Bu sisteme göre ise Toyota kullanıcıları, 5 yıl/150 bin kilometrelik Toyota Garanti Sistemi’nin süresi dolmadan hemen önce sahip oldukları araçlarının motor, şanzıman ve diferansiyel komponentleri için belirlenmiş olan garanti süresini 2 sene ve sınırsız kilometre şeklinde uzatabilecekler.

Kullanıcılar, 1600 cc’ye kadar olan araçlar ve tüm Hibrit modeller için 960 TL ödeyecekler. 1600 cc üzeri binek otomobiller, Hilux ve Proace City modelleri için ise 1.110 TL ödenmesi gerekiyor. Son olarak SUV modeller için de 1.320 TL ödeyip Garanti Spesiyal sistemine dahil olunabilir. Bu zaman zarfı ve sınırsız kilometre bağlamında kendi araçlarının hem motor hem diferansiyel hem de şanzımanlarını garanti altına almış olurlar.

Editör: Sinem Uludağ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir