Aprilia Tuono V4 1100 Factory, Türkiye’de Satışa Çıktı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tasarım detayları ve sunduğu yüksek performansla birlikte motosiklet dünyasının öncü olan İtalyan temsilcisi olan Aprilia, yeni Tuono V4 1100 Factory modelini Türkiye’de satışa sundu. Yeni modelin, aerodinamik detaylarla tasarlanmış hafif şasi yapısı dikkat çekici detaylarla estetik bir bütünlük oluşturuyor.

Siyah ve kırmızı renk kombinasyonları, Superpole yarış süslemeleri ve rüzgarlığın üzerinde bulunan üç göz detayı Tuono’nun sahip olduğu yarış ruhunu ortaya koyuyor.

Aprilia Tuono V4 1100 Factory Teknik Detaylar

Yüksek oranlı performansa sahip V4 motoru sayesinde spor naked tip motosikletlerde bir ilki temsil ediyor. 1.077 cc hacimli motor; 175 beygir güç ve 121 Nm tork üretimi sayesinde pist ve yol deneyimlerinden kişilerin beklentilerini karşılayan performansı sunuyor.

Motor, kompakt boyutları sayesinde şasiyle entegrasyonunda ağırlığın merkezde toplanmasına katkıda bulunuyor. Böylece üstün bir denge sunuyor. Yollarda son derece eğlenceli, pistte ise rakipsiz mottosuyla yola çıkan yeni model vergiler dahil olmak üzere toplam 222. Bin 900 TL’lik fiyatıyla Türkiye’de satışa sunuldu.

Editör: Sinem Uludağ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir