Renault Grubu, Türkiye’de Mühendislik Ekibi Kuruyor

Renault Grubu, Türkiye’de Mühendislik Ekibi Kuruyor
Renault Grubu, Türkiye’de Mühendislik Ekibi Kuruyor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Grup, Oyak Renault çatısı altında yer alan Global iş Hizmetleri Direktörlüğü kapsamında başta mühendislik, pazarlama ve satın alma olmak üzere satış sonrası ekibi kurmaya karar verdi.

Şirket tarafından yapılan açıklamalara göre; birinci etap işe alım operasyonlarını tamamlamış olan satış sonrası ekibi, projelerin iş transferi süreçlerini de tamamladı.

Renault Grubu Proje ve Aksesuar Geliştirme Çalışmaları Yapacak

Renault Grubu’nun otomobil projeleriyle eş zamanlı şekilde aksesuar geliştirme çalışmalarını da Türkiye’den yürütmeyi planlayan mühendislik ekibi aynı zamanda, Fransa’daki bulunan merkez satış sonrası mühendislik ekibiyle birlikte inovasyon çalışmaları da yürütecek.

Ekibin belirlediği hedefler arasında, yüksek teknoloji aksesuarlar kapsamında pazarın öncüleri arasında yer alan Uzak Doğu firmalarıyla Türk firmaları arasında olası iş birliği yapılarının sağlam bir şekilde kurulmasına zemin sağlamak olacak.

Renault, geliştirilecek olan otomobil aksesuarlarının satın alma ve iş geliştirmeyle pazarlama operasyonlarının bir kısmını da yine Türkiye üzerinden yürütecek.

Editör: Özlem Çelik

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir