240 Bin TL Ödüllü PUBG Şampiyonası Elemeleri

240 Bin TL Ödüllü Pubg Şampiyonası
240 Bin TL Ödüllü Pubg Şampiyonası
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

240 Bin TL Ödüllü PUBG Şampiyonası elemeleri başlıyor. Dünyanın en fazla oynanan mobil oyunlarını arasında ilk sıralarda yer alan PUBG MOBILE, Ulusal Şampiyona için elemelerini başlatıyor. Şampiyonada ulusal takımlar, 240 bin liralık ödülün yer aldığı havuzdan kendi paylarını kazanabilmek için mücadele gösterecek.

PUBG MOBILE Ulusal Şampiyonası’nın (PMNC) açık elemelerinin ise 4 ile 11 Haziran 2021 tarihleri arasında yapılacağı açıklandı. Şampiyona, haziran ayı içinde grup aşamasına ilerleme hakkı kazanan güçlü 32 takımı belirleyecek olan 8 gün sürecek çevrimiçi elemeler ile başlayacak. Sonrasında grup aşamasındaki en iyi olan 16 takım ise, Türkiye’nin en iyi takımlarının belirleneceği 3 günlük finallerde yer alacak.

PUBG Şampiyonası Elemeleri 240 Bin TL Ödüllü

240 bin liralık paranın yer aldığı ödül havuzundan pay alabilmek adına yarışmak isteyen takımlar, 24 Mayıs 2021 tarihine kadar kayıt yaptırabilecek. Açık elemelere katılım sağlamak isteyen takımlar, aynı ülkeden en az 4, en fazla 6 oyuncudan oluşacak.

PMNC Türkiye’nin en iyi olan 3 takımı, eylül ayında başlaması planlanan PUBG MOBILE Pro League Turkey’in ikinci sezonunda da yer alma hakkı kazanacak.

Editör: Sinem Uludağ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir