Twitter Uygulaması Türkiye’deki Reklam Yasağını Kaldırdı

Twitter Uygulaması Türkiye’deki Reklam Yasağını Kaldırdı
Twitter Uygulaması Türkiye’deki Reklam Yasağını Kaldırdı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçen yıl uygulaması başlatılmış olan sosyal medya düzenlemesi ile Twitter, YouTube, WhatsApp, Facebook ve Instagram gibi sağlayıcılara, Türkiye’ye temsilci bildirme zorunluluğu getirilmişti.

Yasayla birlikte 55 milyon kişinin, kişilik haklarının eksiksiz bir şekilde güvence altına alındığını vurgulamış olan Bakan Sayan, bundan sonra bütün sosyal ağ şirketlerinin, Türkiye’deki kullanıcıların haklarını tamamen koruyacağını, mahkemece alınan kararları eksiksiz olarak yerine getireceğini ve provokasyonlara alet olmayacağını düşündüğünü dile getirdi.

Türkiye’nin bir hukuk devleti olarak bu konuda ihtiyaç olması durumunda regülasyonlarına devam edeceğini bildiren Bakan Sayan, yapılmış olan düzenlemelerin aynı zamanda diğer dünya ülkeleri için de örnek olmasının kendilerini fazlasıyla mutlu ettiğini ifade etti.

Twitter Uygulaması İstanbul’da Şirket Açtı

Ticaret Sicil Gazetesi’nde yayımlanmış olan İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü kayıtları kapsamında Twitter, “İnternet içerik hizmetleri limited şirketi” unvanıyla bir şirket kurdu. 10 bin lira sermayeli olan bu şirketin adresi ise İstanbul’un Şişli ilçesi oldu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir