Projelere Özel Beton Santrali Kurulumu İçin “Umman Beton Santrelleri”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Umman beton santralleri inşaat ve yapı malzemeleri alanında oldukça önemli bir yerdedir. Santralleri beklentilere göre en uygun olanı seçmelidir. Uzun yıllar kullanmayı planladığınız bir yerde sabit beton santrali tercih edebilirsiniz. Santrali başka bir yere taşımanız gerekiyorsa mobil beton santrali tercih edebilirsiniz. Maliyet sizin için önemliyse, kompakt bir santrale ve düşük yatırım maliyetine sahip olmak istiyorsanız beton santrali tercih edebilirsiniz. Beton üretimi için gerekli olan bu santraller, gerekli yapıyı oluşturmak için su ve taş gibi bileşenleri karıştırır.

Beton santrali

Umman Beton Santralleri Nelerden Oluşur?

Bu sistemi kurmanın belirli bir uzmanlık alanı gerektirmektedir. Umman beton santrali, agrega ile ilişkili su ve çimento karışımyla gerçekleştiren hidrolik, pnömatik ve elektronik ekipmanlardan oluşmaktadır. Agrega bunkeri, tartım grupları ve mikser ekipmanlarına sahip sabit beton santralleri, binalardaki agregaları homojenleştirir. Çeşitli model ve kapasitelerde üretilen bu ürünler, mikser yardımıyla istenilen alana dağıtılır. Bu dokunmatik ekranlı cihazlar bilgisayar kontrolleri olarak kullanılabilir.

Sabit Beton Santrali

Umman Beton Santraller Çeşitleri

Beton santrali; Hazır beton üretmek için belirli miktarda çimento, su, kum, kırma taş ve agrega gibi hazır beton bileşenlerini depolayarak karıştırır ve bir transmikser içine döker.  Umman firması, müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerine en uygun hizmetleri sunmaktadır.

Sabit Beton Santralleri; Uzun süreli projelerde kullanılan sabit beton santralleri, işin niteliğine göre hazır beton sektöründeki ve taahhüt hizmetlerindeki ihtiyaçlarınızı tam olarak karşılayarak ve tam olarak proje için tasarlanmıştır, böylece işe devam etmekte sorun yaşatmamaktadır.

Kompakt Beton Santralleri; Kompakt beton santralinin sahada fazla yer kaplamaması, nakliye maliyetinin düşük ve süresinin kısa olmasıyla beraber tasarlanmaktadır. Ayrıca kovalı beton santrali olarak da ifade edilebilir. Bu tip beton santrali konteynerlerde üretilmekte veya konteynerlerle sevk edilmektedir. Yapısı gereği temel ve yükleme gerektirmez.

Mobil Beton Santralleri; Mobil modelinin tüm parçaları esnek, taşıması kolay ve hızlı montaj özelliklerine sahip olup, dingil ve tekerlekleri olan bir mobil şase üzerine kolaylıkla yerleştirilebilecek şekilde tasarlanmıştır. Müşterilerin en çok tercih ettiği beton santrali arasındadır.

Firma Website: www.umman.com.tr

E-Mail: info@umman.com.tr

Firma Telefon: 0312 394 19 90

Adres: 1341.Cadde No:71 ivedik OSB Yenimahalle/ ANKARA

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir