Xiaomi’nin Çok Sevilen Ürünleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hepimiz teknolojinin getirdiği yeniliklerle hayatımızı kolaylaştırmanın yollarını arıyoruz. Her bir teknolojik ürün hayatımıza yeni bir kolaylık kattı ve bu süreç ürünlerin kendilerini daha da geliştirmesi ile bambaşka boyutlara ulaştı. Çamaşır makineleri, bulaşık makineleri, elektrik süpürgeleri, cep telefonları, televizyonlar ve daha birçok ürün hayatımıza ilk girdiği andan itibaren yaşam alışkanlıklarımızı değiştirdi. Üstelik bu cihazları öylesine benimsedik ki, onların olmadığı zamanlarda nasıl yaşadığımızı çoktan unuttuk bile. 

Teknoloji devi markalar, kullanıcılarına daha iyi şartlar sunmak için her geçen gün yeni teknolojileri üretmenin ve bunları kullanıcılara ulaştırmanın yollarını arıyor. Dünyanın önde gelen teknoloji markalarından biri olan Xiaomi de birçok farklı kategorideki ürünü ile kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Akıllı telefonlardan giyilebilir teknolojilere, robot süpürgelerden hava temizleme cihazlarına kadar birçok kategoride ürünü bulunan Xiaomi’nin son yıllarda en sevilen ürünlerini sizin için inceledik. 

  • Xiaomi Redmi Note 11 Pro:

En sevilen ürünler listesi içerisinde ilk sırayı akıllı telefonların alması oldukça normal. Xiaomi’nin sevilen akıllı telefon modellerinden biri olan Xiaomi Redmi Note 11 Pro da kullanıcılar tarafından merak edilen ürünlerden biri. Peki Redmi Note 11 Pro özellikleri neler? Orta segment bir cihaz olan Redmi Note 11 Pro 6.67 inçlik Super AMOLED ekrana sahip. Aynı zamanda bu ekran, Gorilla Glass 5 seviyesi ile korunuyor. 8 çekirdekli Snapdragon 695 işlemciye sahip olan Redmi Note 11 Pro oyun oynamak için de ideal cihazlar arasında sayılabilir. Henüz ülkemizde kullanıma açılmamış olsa da Redmi Note 11 Pro 5G desteğine de sahip. 108 MP ana kamera, 8 MP ultra geniş açılı kamera ve 2 MP makro kameranın yer aldığı 3’lü kamera setine sahip olan Redmi Note 11 Pro, aynı zamanda 5000 mAh pil kapasitesine de sahip. Bu pil kapasitesi ile ılımlı bir kullanım ile tej şarjda rahatlıkla 2 günü çıkarabiliyor. Redmi Note 11 Pro 67 W hızlı şarj desteği ile 15 dakikada %48, 57 dakikada ise %100 şarj oluyor. 

  • Xiaomi Redmi Note 8:

Xiaomi’nin sevilen ve yüksek fiyat-performans ürünü olarak nitelendirilebilecek akıllı telefonlarından biri de Redmi Note 8. 6.3 inçlik IPS LCD ekranın çözünürlüğü 1080 x 2340 piksel. 409 ppi piksel yoğunluğuna sahip olan bu ekran Gorilla Glass 5 seviyesi korumaya sahip. 8.4 mm inceliğinde ve 190 gram ağırlığındaki Redmi Note 8 tasarım açısından da oldukça zarif ve şık. Snapdragon 665 işlemciye sahip olan Redmi Note 8 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanına da sahip. Kamera özelliklerine bakıldığında 48 MP ana kamera, 8 MP ultra geniş açılı kamera, 2 MP derinlik sensörü ve 2 MP makro kameradan oluşan 4’lü kamera setine sahip olduğunu görüyoruz. Ön kamerası ise 13 MP olan Redmi Note 8, hem parmak izi hem de yüz tanıma özelliğine sahip. 4000 mAh pil kapasitesi, tek şarj ile 1.5 günlük bir kullanım sunarken 18 W hızlı şarj desteği de telefonun çok daha kısa sürede şarj olmasına olanak tanıyor. 

  • Xiaomi Roborock S7:

Xiaomi’nin birçok kategoride teknolojik ürünleri olduğundan bahsetmiştik. Bu nedenle en sevilen Xiaomi ürünleri listesinde tabi ki farklı ürünlerin yer alması da normal. Bu kategorilerden biri de robot süpürgeler. Xiaomi’nin kendisini robot süpürgeler konusunda uzmanlaştırmış olan alt markası Roborock oldukça fonksiyonel süpürgeler üretiyor. Roborock S7, son yıllarda çok tercih edilen robot süpürgelerden biri. 5200 mAh pil gücüne sahip olan Roborock S7 tek şarj ile 180 dakika çalışma kapasitesine sahip. Roborock S7, tam kapasite şarj olmak için 5 saatlik bir süreye ihtiyaç duyuyor. Hepa filtre özelliği bulunan Roborock S7 67 dB ses seviyesinde çalışıyor. Google Asistan ve Alexa ile uyumlu çalışabilen Roborock S7’nin boyutları ise 350 x 350 x 96.5 mm. 4.7 kilogram ağırlığında olan süpürgenin toz haznesi 0.47 litre. 4 farklı temizleme moduna sahip olan Roborock S7’nin aynı zamanda mop özelliği de mevcut. Haritalama özelliği, yasak bölge özelliği ve bariyer sensörü gibi özellikleri de bulunan Roborock S7 mobil uygulama ile kontrol edilebiliyor. Roborock S7’nin sahip olduğu diğer özellikler ise; halı algılama, sesli uyarı, sanal duvar desteği, rota haritası, düşme önleme sensörü, otomatik istasyon bulma, zaman programlaması, su seviyesi ayarlama ve WiFi.

  • Xiaomi Mi Air Purifier 4 Akıllı Hava Temizleyici:

Xiaomi’nin en sevilen ev ürünlerinden biri de hava temizleyiciler. Mi Air Purifier 4 bu anlamda markanın popüler modellerinden biri. Özellikle alerjik bir bünyeye sahip olan ve evcil hayvan besleyen kişiler için son derece ideal olan bu ürünün birçok özelliği bulunuyor. Mi Air Purifier 4 sahip olduğu yüksek hassasiyetli lazer sensörleri ile sürekli olarak hava kalitesini kontrol eder ve hava arttırma hızını otomatik olarak ayarlar. 555 x 250 x 250 mm ebatlarında olan Mi Air Purifier 4 sadece 5,6 kilogram ağırlığı ile oldukça kompakt bir yapıya sahip. 48 metrekareye kadar olan alanların havasını etkin şekilde temizleyebilen Mi Air Purifier 4, 20 metrekarelik bir odanın havasını sadece 10 dakika içerisinde temizleyebiliyor. Hepa filtresi ve aktif karbon parçacık filtresi bulunan Mi Air Purifier 4 ile toz, evcil hayvan tüyü ve tütün dumanı gibi hava kalitesini düşüren etmenleri yok ederek kaliteli nefes almanıza yardımcı olur. Özellikle çocuklarda görülen alerjik rinit gibi problemlerin çözülmesinde de büyük katkısı olan  Mi Air Purifier 4 sessiz çalışma özelliği ile de siz uyurken, sizi rahatsız etmeden bulunduğunuz ortamın havasını temizlemeye devam eder. 

  • Xiaomi Mi TV Stick

Smart televizyonlar son dönemde oldukça popüler. Ancak akıllı televizyonlar ekonomik anlamda zorlayıcı olabilir. Bu gibi durumlarda mevcut televizyonu akıllı televizyon özelliklerine kavuşturacak cihazlardan destek almak daha mantıklı bir çözüm olabiliyor. Xiaomi Mi TV Stick de bu anlamda kullanıcılara oldukça başarılı çözüm sunan bir ürün. Xiaomi Mi TV Stick, kısaca manuel olan televizyonunuzu akıllı hale getirir. Android işletim sistemine sahip olan cihaz güçlü altyapısı sayesinde televizyon üzerinden birçok programa erişmenize imkan tanır. Sesli komutları başarılı bir şekilde algılayan mikrofonu sayesinde en az çaba ile televizyonunuzu kontrol etmenize yardımcı olur. Xiaomi Mi TV Stick bir kumanda ve USB girişi olan bir alıcıdan oluşur. USB alıcıyı televizyonunuza taktığınızda kumandası sayesinde Netflix ve Youtube gibi dijital kanalları televizyonunuzdan rahatlıkla izleyebilirsiniz. Xiaomi Mi TV Stick sayesinde uygun fiyata akıllı bir televizyon sahibi olmuş olursunuz. Cihazın kurulumunu yaptıktan sonra tüm dijital içerik platformlarına erişiminiz mümkün hale gelir. Elbette öncelikler bu platformlarda üyeliğiniz olmalı. Sadece dijital platformlar değil, ekran yansıtma gibi özelliklere de sahip olur ve tüm multimedya belgelerini de televizyonunuzda oynatabilirsiniz. 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir