Erkekler İçin Tüy Dökücü Krem Önerileri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cildinizi pürüzsüz ve yumuşak yaparken aynı zamanda derinlemesine nemlendirir. Cilt renginin değişmesine neden olmaz. Kısa tüylerde bile etkilidir. Cildi kurutmaz veya tahriş etmez. Hoş kokulu bir formüle sahip olmasından dolayı tüylerinizi dökerken kimyasal kokusundan rahatsız olmazsınız. Bioder erkekler için tüy dökücü krem ürünü, bir tüp içinde eksiksiz talimatlarla birlikte gelir. Bu özel formüle edilmiş krem ​​ bölgeyi pürüzsüz ve tüysüz hale getirmek için 3 – 6 dakika içinde etki gösterir. Sonuç olarak, tıraştan çok daha uzun süre hatta günler süren pürüzsüzlüğe kavuşursunuz.

Nasıl kullanılır?

İlk olarak, tam kullanımdan 24 saat önce, tedavi etmek istediğiniz bölgenin küçük bir bölümüne talimatları izleyerek jel krem ​​uygulayarak bir cilt testi yapmanız gerekecektir.  Kızarıklık, tahriş veya şişme gibi olumsuz cilt reaksiyonları olmadığını varsayarak ilerleyebilirsiniz. ​Her zaman gözlerle temasından kaçınarak avucunuzun içine yeterli miktarda jel krem ​​sıkın. Herhangi bir krem ​​yanlışlıkla gözünüze temas ederse bol su ile yıkayın ve tıbbi yardım alın. Kremi, uygulama yapılan cildin yüzeyine ince ve eşit bir şekilde yayın, kremi ovalamadan tüm tüyleri kaplayın. Jel krem ​​sadece bacaklar, kollar, sırt, göğüs ve koltuk altları için kullanılabilir.​ 3 dakika bekletin, ardından nemli bir bez veya spatula kullanarak kremle saçların kolayca çıkıp çıkmadığını görmek için bölgeyi nazikçe test edin. Gerekirse daha uzun süre bırakılabilir – ancak en fazla 6 dakika. Cilt tahrişine neden olmamak için bu süreyi dikkatlice ayarladığınızdan emin olun. Nemli bir bez veya sünger kullanarak kremi nazikçe silin ve ardından duşta kalan krem ​​veya tüyleri yıkamak için ılık suyla iyice durulayın. Cildi bir havluyla nazikçe kurulayın ve uygulamalar arasında en az 72 saat bırakın.​

Olası Yan Etkiler

Kullanmadan önce tüm önlemleri ve talimatları okuyup uygularsanız yan etki riski büyük ölçüde azaltılacaktır.

Tüy Dökücü Kremler Neden Daha İyidir?

Tüy azaltıcı krem, tüyleri almak için başka bir seçenektir. Kolayca erişilebilirler, nispeten ucuzdurlar ve hassas bir cildiniz olmadığı sürece ağrısızdırlar. Ayrıca cildin altına nüfuz ederek tüyleri alır ve yeniden büyümenin çok daha hızlı gerçekleştiği tıraştan farklı olarak bir haftaya kadar tüysüz kalmanızı sağlar.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir