Pluryal Cam Dolgu™ İle Pürüzsüz Yanaklar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ameliyatsız olarak uygulanan ve oldukça tercih edilen bir estetik iyileştirme uygulaması olan yanak dolgusu, elmacık kemiğinin çevresine uygulanan ve yanak hacmini arttıran bir işlemdir. Yanak dolgusu, özellikle elmacık kemiği bölgesinin daha dolgun görünmesini sağlar. Bunun yanında derin kırışıklıklar ve yanak bölgesindeki çukurları yok etmek için de uygulanmaktadır.

Zamanla yaşa bağlı olarak estetik ve dolgun yapısını kaybetmeye başlayan yanak bölgesinde kırışıklar ve sarkmalar meydana gelmektedir. Dolgu işlemiyle herhangi bir cerrahi müdahaleye gerek kalmadan yanaklar olması gereken forma getirilebilmektedir.

Cam Dolgu ile yanak dolgusu, yanaklardaki hacmi arttırmak veya kaybedilen hacmi geri kazandırmak, kırışıkları yumuşatmak, kıvrımları düzeltmek ve yüz hatlarını biçimlendirmek için ideal bir çözümdür. Cam Dolgu™, P.R.E.M.I.U.M teknolojisiyle üretilmiş yeni nesil bir dermal dolgu olup saf hyaluronik asit içerir. Estetik şekillendirme amacıyla beraber yara izleri, morfolojik asimetri gibi amaçlarlarla da uygulanmaktadır.

Cam Dolgu dokuda homojen dağıldığından dolayı yanaklarda doğal ve pürüzsüz bir sonuç bırakır. Yüz hatları belirginleştirilirken yaşa bağlı olarak azalan hacim geri kazandırılır.

Yanak dolgusu işleminden yarım saat kadar önce uygulama yapılacak bölgeye lokal anestezik krem sürülür. Bu krem uygulamanın ağrısız geçmesi oldukça öneme sahiptir. Yanak dolgusu yaklaşık 20 dakika sürmektedir. İki yanağa da hyaluronik asit içeren dermal dolgu maddeleri enjekte edilir. İşlemden hemen sonra sonuçlar gözle görülür bir hale gelir.

Yanak Dolgusunun Yan Etkileri Nelerdir?

Mutlaka uzman bir hekim tarafından uygulanması gerek yanak dolgusu işlemi, güvenli ürünlerle yapıldığında herhangi bir ciddi yan etkisi bulunmamaktadır. Şişme, kızarıklık, morarma, kaşıntı en çok görülen yan etkileri olup birkaç gün içerisinde kendiliğinden geçmektedir.

Üretim aşamasından piyasaya sürülmesine kadar sıkı bir kontrolden geçen Cam Dolgu™ ürünleri cam enjektörde sunulmaktadır. Alerji yapma riski yoktur. Dokuda homojen olarak dağıldığından herhangi bir birikime neden olmamaktadır.

Yanak Dolgusunun Kalıcılığı Ne Kadar Sürmektedir?

Kullanılan ürünün özellikleri ve kullanılan ürün miktarı dolgunun kalıcılığını belirleyen önemli faktörlerdendir. Yanağa yapılan ilk dolgu işleminde genellikle kalıcılık 6 aydır. Tekrarlayan yanak dolgu işlemleriyle beraber kalıcılık da artmaktadır.

Cam Dolgu içerdiği yüksek G’ Prime oranıyla hem doku kaldırma da daha etkilidir hem de daha kalıcıdır. Cam Dolgu ile yanak dolgusunun kalıcılığı ortalama 12-18 aya kadar çıkmaktadır.

Yanak Dolgusu Fiyatları Ne Kadardır?

Yanak dolgusu fiyatları, dolgu işleminde kullanılan ürüne ve miktarına göre farklılık göstermektedir. Cam Dolgu ile yapılan yanak dolgusu fiyatları için https://www.camdolgu.com/nerede-yaptirabilirim/ web adresini ziyaret edip size en yakın Cam Dolgu kliniğinden bilgi alabilirsiniz.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir