Yeni Sezon tesettür Elbise ve ferace modelleri ile moda uyumu

Yeni Sezon tesettür Elbise ve ferace modelleri ile moda uyumu
Yeni Sezon tesettür Elbise ve ferace modelleri ile moda uyumu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Farklı renk tonlarının bir araya getirildiği tesettür elbise ve ferace modelleri trenddir. Yaz ve bahar aylarında mevsimi yansıtan çiçekli elbiseler ve kış aylarında da şık detayları ile öne çıkan feraceler yeni sezon tesettür modasında dikkat çeker. Düğme, fermuar ya da benzeri küçük detaylara sahip tesettür elbise ve ferace modelleri yeni sezonda daha fazla ön plana çıkar. Tesettür elbise ve ferace modellerini ister gece organizasyonlarında ister günlük sportif aktivitelerde kullanacak şekilde kombinleyebilmek için uygun renk ve modellerde aksesuarlar tercih edilebilir.

Yeni Sezon Tesettür Elbise Kombinleri

Yeni sezonda tesettür elbiseleri mevsim şartlarına göre ceket ve yelek gibi parçalar ile ya da sadece çanta ve ayakkabılar ile kombinlenebilir. Bahar aylarında davetlere katılacak olan tesettürlü kadınların elbiseleri tek renkse desenli, desenliyse tek renk ceket ve yelekler ile kombinlemeleri tavsiye edilir. Kış aylarında daha koyu renkli tesettür elbiseleri trend olurken yaz aylarında da pudra ve mavi renklerindeki tesettür elbiseleri modadır. Yaz aylarında hafif kumaşlara ve kış aylarında da daha kalın kumaşlara sahip elbiseleri tercih edilmelidir. Yeni sezona bakıldığında, bahar aylarında tercih edilen elbiselerinin çoğunlukla çiçek desenli olduğu görülür. Canlı renklere sahip çiçek desenli elbiseler açık renk spor ayakkabı ve sportif çantalar ile kombinlenerek günlük şık bir tarz yakalanabilir. Hava koşulları da göz önüne alındığında tek parça tesettür elbiseyi şık feraceler ile kombinlemek de tercih edilebilir.

Yeni Sezon tesettür Elbise ve ferace modelleri ile moda uyumu
Yeni Sezon tesettür Elbise ve ferace modelleri ile moda uyumu

Yeni Sezon Ferace Kombin Önerileri

Ferace kombinleri hem günlük hayat hem de özel günler için şıklığı yakalayacak şekilde oluşturulabilir. Ferace gibi dış giyim ürünlerini kullanarak kombin oluşturmayı tercih eden ve şıklığı yakalamak isteyen tesettürlü kadınlara yeni sezonda inci detaylı ferace modelleri önerilir. Özellikle gizli düğmelere sahip olan elbise görünümlü ferace modelleri de yeni sezonda trend olan parçalar arasındadır. Ayrıca yarasa kol detaylarına sahip olan ve bileklere kadar uzanan ferace modelleri de hem dış giyim olarak hem de elbise gibi yeni sezonda sıklıkla kullanılır.

Özel günlerde şıklığı yakalamak isteyenler, yarasa kol detayları bulunan ve bordo, pudra ya da yeşil renklerinin tonlarındaki ferace modelleri ile gece şıklığı yakalayabilirler. Ayrıca yeni sezonda ferace modellerinde tercih edilen renkler arasında kiremit, lila, hâkî ve pembe renkleri de vardır. Yeni sezon modasında şık bir görünüm yakalayabilmek için modeli ile rengi uyum içerisinde olan feracelerin tercih edilmesi ve aksesuar rengi seçimlerinin de feracenin rengini ön plana çıkartacak şekilde yapılması gereklidir.

Yeni Sezon Büyük Beden Tesettür Kombinleri

Yeni sezonda büyük beden tesettürlü kadınlar için daha düz renge sahip kumaşlardan yapılan elbise ve feraceler tasarlanmıştır. Büyük beden tesettür elbise ve feraceler, cepli modelleri ile yeni sezonda hem şıklığın hem de rahatlığın sağlanmasını amaçlayacak tasarımlara sahiptir. Hem geleneksel hem de modern dokunuşlara sahip olan büyük beden kıyafetleri ile klasik ya da sportif bir görünüm yakalayabilecek kombinler yapılabilir. Büyük beden elbiseler ile klasik parça aksesuarlar, büyük tokalı kemerler kombinlenerek yeni sezonda daha klasik bir tarz yakalanabilir. Ayrıca asimetrik ve yuvarlak kesimli büyük beden tesettür elbiseler ile soft renklere sahip çantalar kullanarak daha modern bir kombin oluşturulabilir. Tesettür giyim alanındaki ihtiyaçlarınız için uzun yıllardır sektörde faaliyet gösteren yeni sezonda yeni tasarım ve modelleri müşterileri buluşturan Elizamoda resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir