İzmir’de Buz Lazer ile Konforlu Genital Lazer Epilasyon

İzmir’de Buz Lazer ile Konforlu Genital Lazer Epilasyon
İzmir’de Buz Lazer ile Konforlu Genital Lazer Epilasyon
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Buz Lazer ağrısız ve güvenli bir uygulama olduğu için çok tercih ediliyor. Bu nedenle de Lazer Epilasyon İzmir merkezleri arasında öne çıkıyor.

Buz Lazer ağrısız bir lazer epilasyon sunması ile uzun yıllardır dikkatleri üzerine çeken bir uygulama. Kalıcı ve etkili sonuçlarını konforla birleştiren Buz Lazer patentli bir marka. Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazlarını tanımlayan Buz Lazer, Adana’da en çok tercih edilen lazer epilasyon yöntemi olmuş durumda.

Buz Lazer patentli teknolojileri ile ağrısız lazer epilasyonu mümkün kılıyor. Kademeli kıl ısıtma yöntemi ve gelişmiş soğutma sistemi ile lazer ısısı ve ağrı hissedilmiyor. Buz gibi soğuk tedavi başlığı cilde temas ettiği anda cildi serinletiliyor, bu serin his tüm lazer epilasyon seansı boyunca devam ediyor. Hasta konforunu arttıran bu gelişmiş soğutma sistemi cilt yüzeyini de olası yanık riskine karşı koruyor.

Buz Lazer epilasyonun ağrısız olması ile özellikle genital lazer epilasyon için büyük konfor sunuyor, hasta memnuniyet oranını arttırıyor. Erkeklerde sırt gibi geniş alanlar için de ağrısız Buz Lazer çok tercih ediliyor.

Buz Lazer ile Tüm Cilt Tiplerinde Güvenli Lazer Epilasyon

Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium her iki cihaz da üç dalga boyuna sahip; Alexandrite, Diyot ve Nd:YAG. Lazer epilasyon için en güçlü üç dalga boyunun aynı sistemde olması büyük avantaj sağlıyor. Böylece tüm derinlikteki kıl kökleri hedeflenebiliyor, tüm kıl tiplerinde etkili sonuçlar alınıyor. Aynı zamanda tüm cilt tiplerinde de (bronz ten dahil) güvenli lazer epilasyonu mümkün kılıyor. Bu sayede Buz Lazer ile yaz aylarında da güvenli lazer epilasyon yapılabiliyor.

Buz Lazer bronz ten dahil tüm cilt tipleri için FDA onayına sahip bir lazer epilasyon cihazı. Her cilt tipinde güvenli olması ile esmer tenli kişilerin lazer epilasyonunda önemli bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor.

Buz Lazer etkili cilt soğutma ve kıl köklerini kademeli olarak ısıtan patentli uygulama tekniği ile tüm kıl tiplerinde etkili sonuçlar alınmasını sağlıyor. Yüz bölgesindeki ayva tüylerinde bazı lazer epilasyon yöntemlerinin yayılmaya neden olduğu biliniyor. Buz Lazer ise ayva tüylerinde yayılmaya, kalınlaşmaya neden olmuyor. İnce kıllarda etkili olması, ayva tüylerinde aktivasyona neden olmaması ile yüz lazer epilasyonunda çok tercihe diliyor.

Tedavi başlığına takılan özel bir uç ile kaş üzeri, kaş ortası gibi küçük alanların lazer epilasyonu da mümkün oluyor. Buz Lazer sistemine özel bu yüz ucu ile kulak içi ve burun içi kıllarına da kolayca lazer epilasyon yapılabiliyor. Sakal üzeri için de bu uçtan yararlanmak mümkün.

Tüm kıl tiplerinde etkili ve kalıcı olan Buz Lazer yan etki riskinin nerdeyse hiç olmaması ile de öne çıkıyor. Buz Lazer hem tüm kıl tipleri hem de tüm cilt tipleri için çözüm sunması, ağrısız olması, sonuçlarının kalıcı olması ve konforlu bir yöntem olması ile günümüzün en çok tercih edilen lazer epilasyon yöntemi. Ortalama 8 seans önerilen Buz Lazer ile istenmeyen tüylerden kalcı olarak kurtulmak mümkün.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir