Likit Far, Rimel ve Rujlarda Öne Çıkan 2023 Trendleri Neler?

Likit Far, Rimel ve Rujlarda Öne Çıkan 2023 Trendleri Neler?
Likit Far, Rimel ve Rujlarda Öne Çıkan 2023 Trendleri Neler?
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kusursuz bir makyajın arkasında, doğru ürün seçimi ile doğru uygulamalar geliyor. Bununla birlikte değişen makyaj trendleri birçok şeyi değiştiriyor. Kullanılan ürünler, renkler, formlar değişiyor. 2023 yılında far, rimel veya ruj gibi klasik makyaj ürünlerinde yenilikçi trendler öne plana çıkacak. Yeni nesil, kaliteli rimellerin yanı sıra likit far, ruj dünyasındaysa mat likit ruj bu yıla damgasını vuracak. Peki bu ürünler neleri sunuyor, seçim yaparken nelere dikkat etmeniz gerekli?

Canlı ve Enerjik Bir Görünüm İçin Likit Far

Makyaj malzemeleri içinde likit far, son dönemde tarzına güvenenlerin tercihi oldu. Yoğun pigment içeriğiyle öne çıkan ürünler, canlı ve enerjili görünüm elde etmeyi sağlıyor. Ancak likit far ve diğer far ürünlerinde farı doğru kullanabilmek önemli. Doğru bir göz makyajı için far paleti seçimi, uygulaması önem arz ediyor. Öncelikle günün tarzına, ortama, makyaj konseptine bağlı olarak bir renk seçimi yapabilirsiniz. Sade veya doğal bir makyaj tarzı arıyorsanız nude renkler, pastel tonlar likit far ürünlerinde öne çıkıyor. Bununla birlikte likit far seçiminde farklı konular da mevcut. Bunların başında cilt ve gözle uyumluluk ilk sırada geliyor. Uzun süre kalıcılık, özellikle dışarıda düzenlenen etkinliklerde önemlidir. Tozlanma olmaması, ideal yayılım ile pigment yoğunluğuna da mutlaka dikkat edin.

Göz Alıcı Makyajın Arkasındaki Sihir Rimel Bu Yıl da Trend

2023 makyaj trendleri içinde rimel modelleri bu yıl da yer alıyor. Göz makyajı, genel makyaj konsepti içinde ciddi yere sahip. Göz, kirpik yapısıyla uyumlu harika bir uygulama ortaya koyan maskara, rimel modellerin kirpiklerin doğal kıvrımlarına eşsiz bir dokunuş sunuyor. Dolgun, uzun ve sağlıklı görünen kirpikler birçok kadının aradığı konu. Rimel tam olarak bunu sağlıyor ve daha derin, dolgun bakışlar ortaya koyuyor. Kendinize en uygun rimel modelini bulmak zor olabilir, çünkü birçok marka, model mevcut. Kalın ve sık kıla sahip fırçalardan farklı rimel modellerine, alternatifler çok. Flormar online satış mağazasında aradığınız ürünü keşfedebilirsiniz.

Mat Likit Rujlarla Son Dokunuşu Yapın

Dudakların şeklini ön plana çıkaran, yüz makyajına harika bir dokunuş yapan rujlarda birçok farklı tür var. Kremsi formda rujlar, klasik rujlar aynı zamanda likit ruj modelleri öne çıkıyor. Mat likit ruj ise kompakt aynı zamanda etkili ürünleri kapsıyor. Fırça yardımıyla dudaklara uygulanabilen rujlar hem uzun süre kalıcılık hem de harika bir etki sunuyor. Yarı mat, parlak, metalik gibi seçenekler 2023’te makyaj trendlerinin odak noktasında oldu. Hemen her renk tonunu içermesi nedeniyle ruj modelleri herkese hitap ediyor. Günlük sade makyajlarda veya özel günlerde tarzınıza hitap eden mat likit ruj formunu keşfedebilirsiniz.

Eşsiz bir makyaja imza atmak istiyorsanız, Flormar online alışveriş mağazasında mat likit ruj, rimel ve likit far seçenekleri sizi bekliyor. Üstelik internete özel avantajlı fiyatlarla…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir