Protez Tırnak Kullanışlı Mı?

Protez tırnak kullanışlı mı
Protez tırnak kullanışlı mı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son yıllarda çok revaçta olan protez tırnak iyi bir tırnak bakım yöntemidir. Bu sayede tırnaklarınız kırılmadan uzun zaman bakımlı ve şık durabiliyorlar. Önceden protez tırnaklardan sonra hasar kalma ihtimali olabiliyordu. Tırnakta soyulma, incelme çabuk kopma gibi etkiler.

Ancak son yıllarda gelişen teknoloji sayesinde hem tırnaklarınız daha bakımlı hem de daha estetik görünüme kavuşuyor. Bonita Nail’in randevulu sistemi ile önce bilgi alabilirsiniz. Nasıl bir şey düşündüğünüz kadar tırnak yapınıza uygun alternatifler de size söylenir.

Renk kartelası ve tırnak kesim şekli istediğiniz kadar geniştir. Küt kesimli, sivri kesimli ya da düz kesim yaptırabilirsiniz. 2023 yılında en çok sivri ve küt modeller tercih ediliyor.

Protez Tırnak Sağlıklı mı?

Protez tırnaklar her şeyden önce tırnaklarınızın daha uzun süre bakımlı kalmasını sağlar.

Tırnaklarınız daha dikkat çekici ve bakımlı görünür.

Ayda bir uzayan tırnakların bakımı ile sürekli bir bakım rutini oluşturmuş olursunuz.

Bakım esnasında asla ilk yaptırdığınız zaman ki kadar tutar ödemezsiniz.

Tekli ya da çoklu protez tırnak seti ile bakım yaptırma şansınız var.

Uygun Fiyatlı Protez Tırnak Bakımı

Hem uygun hem de kaliteli bir tırnak yaptırmanız elbette mümkün. Bonita Nail’de popüler tüm protez tırnak malzemeleri ve aksesuarlarını bulabilirsiniz. Kalın tabaka izi yapmadan, doğal tırnak görünümü kazandırılır. Tırnaklarınızın naturel görünmesi için bu şarttır. Beğenmediğiniz çalışmaları ücretsiz olarak değiştirebilirsiniz.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir