Küçük Kıza Cinsel Taciz İddiası

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küçük kıza cinsel taciz iddiası. İzmir’de üvey babasının cinsel taciz ettiği iddia edilen 13 yaşındaki küçük kızın günlüğü, yaşadığı travmayı gözler önüne seriyor. Günlüğünde “Sürekli rüyalarıma ve karşıma çıkıyor. Onun cezaevinden çıkmasından korkuyorum. Lütfen çıkmasın. Anneme bir şey yapmalarından çok korkuyorum” yazması, bu yaşadıklarını aklından çıkaramadığını gösterdi.

Üvey babasının küçük kıza cinsel taciz iddiası çocuğun günlüğünde yazıkları ile ortaya çıktı. Olay, geçen sene şubat ayında İ.T’nin, annesi A.S’ye verdiği mektupla ortaya çıktı. Mektubu okuyan anne A.S savcılığa giderek şikayetçi oldu.

Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmada Bülent S. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Davanın ilk duruşmasında suçlamaları kabul etmeyen Bülent S. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

Psikolog O.T’nin hazırladığı ilk rapordan sonra hazırlanan ek raporda tam tersi ifadelere yer verildi. Çocukların annelerinin yönlendirilmesine açık olduğu, zaman kavramlarının olmadığı görüşü vardı. İ.T’nin avukatı bu raporun asla kabul edilebilir olmadığını belirtti ve yeni rapor talep etti. Mahkeme bu talebi reddedip, mütalaasını veren savcı Bülent S’nin beraatını istedi.

Editör: Yasemin Efe

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir