İstanbul’da Kan Donduran Cinayet

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da kan donduran cinayet gerçekleşti. 35 yaşındaki Tuğçe Sayın 67 yaşındaki annesi Sevilay Palabıyık’ı önce bıçakla öldürdü ardından kafasını satırla kesip tencereye koydu. Annesini evi kendisinin üstüne yapmadığı için öldürdüğü öğrenilen kadın polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.  

İstanbul Küçükçekmece Halkalı Bezirganbahçe’de yer alan bir sitede kavga ihbarı alan polis ekipleri olay yerine ulaştıklarında, komşuları Sevilay Palabıyık’a ulaşamadıklarını söyledi. Bunun üzerine daireye çıkan polisler, Tuğçe Sayın’a annesini sordu. Sayın annesinin evde olmadığını kafasını dinlemek için dışarıya çıktığını söyledi. Önce polislerin eve girmesine izin vermeyen kadın kısa bir süre sonra annesini öldürdüğünü itiraf etti. 

Tuğçe Sayın “Annemi öldürdüm. Kendisi banyoda” diyerek suçunu itiraf etti. İstanbul’da kan donduran cinayet Sayın’ın itirafıyla çözülmüş oldu. Eve giren polisler kadının sırtüstü yattığını ve kafasının vücudundan ayrılmış olduğunu gördü. Ayrıca cansız kadının sol bacağındaki etlerinde satır ile sıyrılarak bir kovaya konmuş olduğunu tespit edildi.

Editör: Yasemin Efe

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir