Yeni Dünya Değişimi “Ağ”lar Sayesinde Olacak

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Berkeley Öğretim Görevlisi Jane Wei-Skillern, bu alan üzerine yaptığı çalışmalarla tanınıyor. Yaptığı araştırmalara göre bu yeni değişimin de sadece kurumlar tarafından değil gençler tarafından geliştirilen ağlarla yapacağı söyleniyor.

Berkeley Öğretim Görevlisi Jane Wei-Skillern bugünün ve yarının sorunlarının çözülmesi için ağ kurmanın şart olduğunu söyledi.

“Takımlarınızı Kurun”

18 Mart ve 19 Mart tariflerinde Zorlu Holding’te düzenlenecek olan “İmece Summit” etkinliğine halen UC Berkeley Haas İşletme Fakültesi Sosyal Sektör Liderliği Merkezi Kıdemli Üyesi olarak görevini sürdüren Jane Wei-Skillern, konuşmacı olarak katılacak.

Jane Wei-Skillern, ağ yönetimi ile ilgili yapılan önerilerinde, dönüştürücü bir değişim için kaynakları birleştirip çalışmaları gerektiğini söyledi. Yeni neslin getirmiş olduğu tüm yeniliklerden yararlanılması gerektiğini öne sürdü. Ayrıca bütün iş birliklerinin güven çerçevesi içinde olmasının son derece önemli bir olgu olduğunu belirtti. Bununla beraber grup halinde bir amaç için çalışanlar sağlamalarının, verimli sonuçlar için daha doğru olabileceğini sözlerine ilave etti.

Editör: Özlem Çelik

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir