Tez Yazım Dünyası

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tez yazım dünyasına katılarak tezlerinizi zamanında ve doğru yöntemlerle yazdırabilirsiniz. Yoğun uzmanlık gerektiren işlerden olan tez yazım işi tecrübesiz ve bilgisi olmayan kişilerce yazılamayacak kadar önemli bir iştir. Tez yazım işi telafisi olmayan bir süreç olduğundan hata kabul etmeyecek bir özelliğe sahiptir. Olası bir ölçek hatası veya red edilmesi gereken bir tezin kabul edilmesi tüm çalışmanın iptal edilmesine neden olacaktır.

Bu nedenle doğru hipotez kurulumu, ölçek seçimi, doğru sonuçlar ve analizler, doğru sentez tez yazımının olmazsa olmazlarıdır. Teorik olarak bu bilgilere sahip olmak bile uygulamada yetersiz kalabilir. Tecrübe ve bilgi birikimi uzmanlıkla birleştiğinde Tez Yazım Merkezi kalitesi olarak ortaya çıkmaktadır.

 Tez Yazım Süreçleri Nelerdir?

Tez Yazım Merkezimiz ile irtibata geçtikten sonra tez yazım sürecinizi bizimle başlatabilirsiniz. Yoğun ders ve sınav sürecinden sonra tez yazım işlerini sorun etmenize gerek bulunmuyor. Bunun için izleyeceğiniz yol tez yazım sürecini takip etmekten daha kolaydır.

Bu yol ise tez yazım dünyasına giden yoldur. Bu yoldan yürümeniz halinde başarı feneriyle karşılaşmanız kaçınılmaz bir sonuç olacaktır. Yüksek başarı ve yüksek puan ortalaması hedefiniz varsa tez yazım işlerinde firmamızı tercih etmelisiniz.

Tez yazım süreçlerine dair bilmeniz gereken iki önemli aşama firmamızla irtibata geçmeniz ve tez yazım işlerinin tamamlanmasını ve size teslim edilmesini beklemeniz olmalıdır. Bu aşamalardan sonra tez savunması için sağlayacağımız teknik destek ile tez savunmanızı da başarıyla vererek herhangi bir engele takılmadan diplomalarınıza kavuşabilirsiniz.

 Tez Yazım Fiyatları Nasıl Belirlenmektedir?

Tez yazım klavuzunda belirtilen bir tezin en 80 sayfa uzunlukta olması gerektiğidir. Bu sayfa sayısından daha az olarak yazılmış bir tez direk red almakta ve onaylanmamaktadır. Tez yazım fiyatları da en az 80 sayfa olarak hazırlanması düşünülen tez üzerinden belirlenmektedir.

Yazımın yapılacağı dönem ekonomik şartları da dikkate alınarak belirlenen tez yazım ücretleri öğrencilerin bütçelerine uygun düzeyde tutulmaya çalışılmaktadır. Genel olarak önemli meblağlara tekabül eden tez yazım fiyatları okunan bölümün zorluk derecesine göre de değişkenlik gösterebilmektedir. Sözel, eşit ağırlık veya sayısal bölüm tez yazım fiyatları farklılık göstermektedir.

Ücretler sayfa sayısıyla birlikte bu zorluk dereceleri de dikkate alınarak belirlenmektedir. Müşterilerin ödeme koşulları da dikkate alınarak iş başlangıcı ve sonunda ödenmek üzere tahsilat yapılarak ödemeler tahsil edilmektedir. Belirlenen ücretin miktarı taksit oranının belirlenmesin de önemli bir etkiye sahiptir. Düşük ücretlerde az taksit sayısı yapılabilirken yüksek ücretlerde daha çok taksit sayısı yapılabilmektedir.

·  ADRES

Bostancı Mahallesi Küçükyol Sk. No:7/5 Kadıköy İSTANBUL

·  MAİL ADRESİ

regresyontez@gmail.com

·  TELEFON

0 544 291 76 22

https://www.regresyonakademi.com/

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir