Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nden Odeabank’ın Eşit Masalları’na bronz ödül

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Odeabank’ın Eşit Masallar projesi, uluslararası iş dünyasının en saygın ödül programlarından Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde Kurumsal Sorumluluk – Yılın İletişim / Halkla İlişkiler Kampanyası kategorisinde bronz ödül kazandı. 

TÜRKİYE’NİN genç, dinamik ve yenilikçi bankası Odeabank, dünyanın en prestijli yarışmaları arasında gösterilen Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde, Eşit Masallar projesi ile Kurumsal Sorumluluk – Yılın İletişim  / Halkla İlişkiler Kampanyası kategorisinde bronz ödüle layık görüldü.

Bu yıl 18’incisi düzenlenen Stevie Uluslararası İş Ödülleri’ne 60’tan fazla ülkeden 3700 başvuru yapıldı. Odeabank’ın Bronz Stevie Ödülü kazandığı Eşit Masallar projesinde, dünya klasiği masallar kadın-erkek eşitliğini gözeten bakış açısıyla yeniden yorumlandı. 

Mert Öncü: “Uluslararası bir platformdan aldığımız takdir, bizleri çok mutlu etti.”

Bankacılık ve finans alanındaki başarıları dışında toplumsal fayda sağlayan kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ile fark yaratarak uluslararası arenada da takdir toplamaya devam ettiklerini belirten Odeabank Genel Müdürü Mert Öncü, ödül hakkında şunları söyledi: “Türkiye’de faaliyete başladığımızdan bu yana 9 yıl gibi kısa bir sürede sosyal sorumluluk alanında gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız ile uluslararası arenada takdir görmek gurur verici. Bankacılık ve finans alanında içinde bulunduğumuz bilgi çağının tüm yeniliklerini bankacılık sektörüne entegre ederek geleceğin bankası ile müşterilerimize hizmet veriyoruz. Eşitlik, temel bir insan hakkı olmasının yanı sıra aynı zamanda toplumların sürdürülebilir kalkınması açısından da önemlidir. Sürdürülebilir sosyal gelişim, kadınların toplumsal kalkınmaya eşit katılımlarıyla mümkün olabilir. Odeabank olarak bu noktadan hareketle Eşit Masallar projesini başlattık. Projeye başlama amacımız, eşitlik kavramını küçük yaşlardan itibaren çocukların zihinlerine doğru ve pozitif bir şekilde yerleştirmek ve anne babalar arasında konuyla ilgili farkındalık yaratmaktı. Aldığımız olumlu tepkiler de doğru bir noktaya parmak bastığımızı gösterdi. Banka olarak toplumsal sorunlara gösterdiğimiz hassasiyet, uluslararası arenada kazanmış olduğumuz prestijli ödüller ve müşterilerimizden aldığımız olumlu geri dönüşler doğru yolda olduğumuzun bir göstergesi ve teyidi niteliğindedir.” 

Odeabank Hakkında: 

Türkiye bankacılık sektöründe 15 yıl aradan sonra lisans alarak Bank Audi Group'un yatırımıyla 2012 yılında kurulan Odeabank A.Ş., 2021 Haziran itibarıyla, 16 ilde, 48 şubesi ve toplam 1,111 çalışanı ile faaliyet göstermektedir. Odeabank, toplam aktif büyüklüğü açısından özel mevduat bankaları arasında 10. sırada yer almaktadır. Odeabank'ın aktifleri 43,5 milyar TL, mevduatları 28,5 milyar TL, brüt kredileri 24,1 milyar TL ve katkı sermaye dahil öz kaynakları 6,2 milyar TL'dir. Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD)’nın da hissedarları arasında bulunduğu Odea Bank A.Ş.'nin çoğunluk hissedarı Bank Audi sal’dır. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir