1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sebahattin Girgin İsyan Etti

Sebahattin Girgin İsyan Etti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İş insanı Sebahattin Girgin, 2019 senesinde 4,5 milyon TL vererek Kibariye’nin Yalıkavak’ta bulunan villasını satın aldığını ve yerleştiğini fakat bankadan hacizli olduğu için evin tapusunu 2 yıldır alamadığı iddia etti. Bunun dışında şarkıcı Kibariye ve eşinin villayı iki farkı kişiye daha kiraladığını, yakın zamanda da başka bir alıcıya daha sattıklarını söyledi. 

Kibariye ve eşi tarafından dolandırıldığını iddia eden Sebahattin Girgin, “Evi 2 yıl önce 4,5 milyon TL ödeyerek Kibariye hanımdan aldım. Bankaya 2 milyon 300 bin TL borcu vardı, borcu kapatmak ve 2 milyon 200 bin TL ödemek için anlaştık. Benim okumam yazmam yok bu yüzden noter yazıyı kendi el yazısı ile yazdı Kibariye Hanım da imzaladı. Bu işlemin ardından ödememi yaptım. Ödemeye ait dekontlarım bulunuyor, noterin imzası satış vekaletiyle birlikte elimde. Ali Bey’in hiçbir alacağım kalmamıştır dite imzaladığı belge de elimde” dedi.  

Girgin ayrıca, adamların evine gelip 120 bin liralık zarar sebebiyet verdiklerini, Kibariye’nin kendisini tanımadığını evini gasp eden bir emlakçı olduğunu söylediği için isyan etti.  

Editör: Sinem Uludağ

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir