PFI Firması

PFI Firması
PFI Firması
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İtalya ve Türkiye’deki fabrikalarda üretilen ürünler ağırlıklı olarak gıda, medikal ve kimya sektörlerinde kullanılan endüstriyel soğutma kapılarıdır. Seksiyonel kapı üreticilerinde lider olan PFI, seksiyonel kapılar, çubuk ışıklar ve körükler, yüksek hızlı spiral PVC kapılar ve endüstriyel soğutma kapıları üretmektedir.

Seksiyonel kapı sistemleri, fabrikalar için boşaltma işlemlerini basit, hızlı ve güvenli hale getirmek için özel olarak kullanılmaktadır. Bu kapılar fabrika yükleme ve boşaltma hizmetlerine daha fazla önem verir, emek ve zaman verimliliğini arttırır ve diğer dayanıklı kapı modelleriyle iyi çalışır. Eczaneler, fabrika kapıları, depo kapıları, süpermarketler ve alışveriş merkezleri gibi çeşitli faaliyet alanlarında kullanılan otomatik kapılar için kullanılan seksiyonel kapılar, güvenliği daha yüksek seviyede tutmaktadır.

Hidrolik rampa, depo, antrepo ve diğer endüstriyel kullanım alanlarında binalar ve araç yükleme platformları arasındaki yükseklik farklarını ortadan kaldırmak için tasarlanmış tesviye sistemleridir. Bu sistem hidrolik pompa ile çalışır ve yük kapasitesine sahiptir. Bu rampalar iş verimliliğini artırır. Çeşitlendirilmiş hareket kabiliyeti ile her türlü araç yükleme ve boşaltmaya uygundur. Hidrolik ve elektriksel uyumluluk sayesinde kullanım kolaylığı sağlar. Aynı zamanda hidrolik rampa, forkliftin kaymasını önlemek için yapılmıştır. Seviye, araç yapısının yüksekliğine göre otomatik olarak ayarlanır. İstenilen pozisyonda durdurulabilir ve güvenle kullanılabilir.

Soğuk oda kapısı, soğutma sisteminin yarattığı ısı yalıtımını dengelemekten sorumludur. Bilindiği gibi bir alanı ayırmak ve soğutma sağlamak ekonomik ve enerji tasarrufu açısından çok önemlidir. Soğuk oda kapısını sabitlemek için kullanılan bileşenler ve malzemeler aynı zamanda kapının depodaki en hassas nokta olduğu anlamına gelir. Kapı açılıp kapanırken kapı kapanırsa, tanktan geçen sıcak hava azalır ve negatif basınç veya defrost onu ısıtır ve pozitif basınç oluşturur. Bu, büyük soğuk oda kapılarının en büyük sorunlarından biridir. Kapının yeterince güçlü olmaması durumunda gelecekte ortaya çıkabilecek büyük sorunların temelinde genellikle gözden kaçan bu baskı yatmaktadır. Fakat kaliteli bir soğuk oda kapısı ile bu sorun ortadan kalkmaktadır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir