Oturma Odalarında Aydınlatma Fikirleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elbette iyi yapılmış güzel mobilyalar ile stratejik bir yerleşim, oturma odası tasarımlarının önemli unsurlarıdır, ancak tam anlamıyla ruh halinizi neyin gösterdiğini biliyor musunuz? Tabi ki de aydınlatmalar. İyi bir aydınlatma ruh durumunuzu iyileştirebilir. Bunun yanında kitap dolu bir oturma odası aydınlatmalarla birlikte oldukça şık bir görünüm kazandıracaktır. Tabi oda dekorasyonuna göre uygun bir kitaplık seçmek oldukça önemlidir.Sade ve gösterişsiz parçalardan abartılı modern parçalara kadar seçenekler sonsuzdur. Ruh halinizi en iyi yansıtan oturma odası aydınlatma ve doğru kitaplık seçim fikirlerini sizlere sunuyoruz.

 

 

Çağdaş Salon Aydınlatmaları ile Sade Olun

 

Modern bir oturma odasında genellikle en çarpıcı tasarımlar, basit tasarımlar olabilir. Bu sebeple dramatik şekiller ya da sıra dışı modeller ile dekorasyonunuzu tamamlayın. Arc zemin lambaları zarif görünümleri ile modern bir klasiktir ve tavan lambaları için mükemmel bir tamamlayıcıdır.

 

Duvar Işıklarıyla Odanızın Görünüşünü Yumuşatın

 

Özellikle kuzeye bakan oturma odasına sahipseniz, odanızın duvarlarında sıcak ve eşit bir ışıltı yaratmak çok önemlidir. Oturma odanızın aydınlatmasına duvar lambaları eklemek, ışığın odaya dönmesini sağlayarak rahat bir görünüm sağlayacaktır.

 

Geleneksel Apliklerle Odanızı Renklendirin

 

Oturma odası aydınlatmaları söz konusu olduğu zaman geleneksel bir stil hayal ediyorsanız, tercihiniz daha çok dekoratif parçalardan yanaysa aplikler tam da aradığınız aydınlatma olabilir. Bu aplikler gri renkler ile dekore edilmiş oturma odaları ile mükemmel bir uyum yakalar.

 

Modern Görünümleri Çelik Askılı Lambalar ile Elde Edin

 

Modern görünümlü oturma odasına sahip olmak istiyorsanız çelik askılı lambalar aradığınız aydınlatmalar arasında yerini alabilir. Büyük boy metalik sarkıt lambalar, modern görünümü anında odaya getirir ve harika bir ortam aydınlatması sağlar.

 

Okuma Köşenizi Metalik Bir Kitaplıkla Şıklaştırın

 

Bakır aksesuarlara karşı özel bir ilginiz mi var? Metalik bir kitaplık oturma odanıza derin ve çağdaş bir hava katmanın harika bir yoludur.

 

Romantik Ortamlar İçin Lambader Seçimi

 

Bu tür aydınlatmalar oda içerisinde göz alıcı bir odak noktası yaratır. Odanız için doğru seçilmiş aydınlatma ve şık bir kitaplık ile dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.

 

Oturma odanızın dekorunda kullanabileceğiniz kitaplık modelleri için https://www.wehomy.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir