Online eğitim süreç yönetiminde lider üniversite

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Okan Üniversitesi Öğrenme Uygulama ve Araştırma Merkezi önderliğinde sürdürdüğü pandemi sürecindeki online eğitim süreç yönetimi başarısı ile Değişim Lideri kategorisinde Blackboard Catalyst Ödülü'nü kazandı.

İstanbul Okan Üniversitesi, Blackboard Catalyst Değişim Lideri Ödülü'ne, ülke çapında öğrenci başarı oranlarını artırma potansiyeline sahip yenilikçi stratejilerin yaygın olarak benimsenmesini desteklediği için layık görüldü. Kazananlar Blackboard uzmanlarından oluşan bir hakem heyeti tarafından seçildi. 17 aday ülke ve 130 adayın yarıştığı yarışmada Türkiye'den ödüle layık görülen tek üniversite Okan oldu.

Değişim lideri kategorisinde ödül alan Üniversite, öğrenme çıktıları, öğrenci performansı veya akademik ilerleme üzerinde ölçülebilir bir etkisi olan uygulamalar ve/veya teknolojiler geliştirdi. Blackboard Catalyst Değişim Lideri Ödülü, ülke çapında öğrenci başarı oranlarını artırma potansiyeline sahip yenilikçi stratejilerin yaygın olarak benimsenmesini aktif olarak desteklediği için İstanbul Okan Üniversitesi’ne verildi.

Ödül, Blackboard'un temmuz ayında gerçekleştirilecek yıllık küresel toplantısı olan BbWorld'de, İstanbul Okan Üniversitesi Öğrenme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Emel Koç'a takdim edilecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir