Okullar Yeniden Mi Kapanacak?

Okullar Yeniden Mi Kapanacak?
Okullar Yeniden Mi Kapanacak?
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Okullar Kapanıyor Mu?

Habertürk Tv’de merak edilen soruları yanıtlayan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okullar yeniden mi kapanacak? sorusuna “Konuyu Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’yla değerlendiriliyoruz. Önümüzdeki hafta da bu tür değerlendirme Cumhurbaşkanımızın önderliğinde hayata geçecek” yanıtını verdi.

Geçtiğimiz günlerde Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, daha önce okulların dönem sonuna kadar açık olacağını açıklamıştı. Fakat artan vakalar sonucunda okullar ile ilgili yeni düzenlemelerin olacağını belirten Bakan Selçuk açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“2 Mart’tan beri il bazında yerinde karar dönemi uygulanıyor. Valilikler tedbirlerini illerin hastalık konusundaki seviyelerine göre alıyor. 9 il hariç ortaokul ve liselerde eğitim öğretimde bir kapanma durumu söz konusu oldu. Bunun dışında Yalova, Eskişehir gibi şehirlerde ilkokullarda da kapanma söz konusu. Önümüzdeki süreçte neye karar verileceği kabine toplantılarında sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında A’dan Z’ye değerlendiriliyor. Önümüzdeki hafta da bu konuyla ilgili değerlendirme Cumhurbaşkanımızın başkanlığında hayata geçecek.”

Editör: Özlem Çelik

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir