Mobil Kırıcı (Mini Taş Kırıcı) Avantajları ve Fiyatları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Mobil agrega kırıcı, inşaat sektörünün temel malzemesi olan agrega toplamak için taşınabilir bir kırıcıdır. Agregalar için mobil kırıcılar, büyük taşları ve granit, bazalt ve benzeri sert madenleri kırarak küçük kum, çakıl ve kırma taşların çıkarılmasını sağlar. Agrega, kum, küçük çakıl, kırma taş ve cüruf gibi farklı boyutlardaki malzemeler için genel bir terimdir. Doğrudan doğada bulunan bu küçük boyutlu taşlardan agregalar elde edildiğinden, agregalar yapay olarak da üretilebilir. Agrega, bazı kaba kayaçların işlenmesiyle elde edilir. Sert mineraller  kırma ve ayırma tesislerinde kırıcı olarak adlandırılır ve birçok önemli endüstride temel yapı malzemesidir.

Mobil Kırıcı Avantajları Nelerdir?

Mobil Darbeli Kırıcı

Agregalar betonun ortalama % 70’ini oluşturur.  Doğada doğal olarak bulunan agregaların çoğu, hareketli yapılar olan ve bir yerden başka bir yere kolaylıkla taşınabilen kırma tesislerinde üretilir, bu nedenle hareketli agrega kırıcılar veya hareketli Kırıcı olarak adlandırılır.

Özellikle kısa vadeli projeler için firmalara ciddi kolaylık ve maliyet avantajı sunan mobil kırıcıların diğer avantajları ise şunlardır:

  • Diğer tesislere göre düşük kurulum maliyeti
  • Taşıması kolay, nakliye masrafı yok
  • Projenizin sonunda başka bir projede rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Mobil Kırıcılar Neden Tercih Edilir?

Mobil Konkasör
Mobil  kırıcılar diğer adıyla Mobil Konkasör, montajının kolay olması, nakliye için bir kamyonun yeterli olması ve gerektiğinde birden fazla projede kullanılabilmesine olanak sağlaması nedeniyle en  çok  tercih  edilenlerdir. Kolay nakliye, kurulum ve montaj özelliklerine sahip mobil kırma tesisleri, agrega maliyetlerini düşürür.

Mobil kırıcıların kurulumu ve taşınması kolaydır, bu nedenle oldukça geniş bir çalışma aralığına sahiptirler. Mobil kırıcılar, kentsel altyapı işlerinde, otoyol inşaatlarında, doğalgaz ve petrol boru hatlarının döşenmesinde, demiryolu hatlarında, metro hatlarında, organize sanayi bölgeleri inşaatlarında, hidro  ve  rüzgar  enerjisi  proje  altyapı  ve  üst yapıları.  İnşaatta taş kaldırma ve azaltma için tercih edilir. Bu tür projelerde, fabrika sahası tüm proje ve tesis için sabit bir yerde olmadığı için mobil kırma tesisi ile elde edilen verim daha yüksektir. Diğer birçok alanda, beton yapımında en önemli malzeme agregadır. Çünkü betonun ortalama % 70’i agregadır.

Firma Website: www.ugurmak.com.tr

E-Mail: ugurmak@ugurmak.com.tr

Firma Telefon: 0312 267 41 11

Adres: Türkistan Cad. No:7 Sincan Organize Sanayi Bölgesi / ANKARA

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir