Çukur Dizisinin Belgeseli Çıkıyor 

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Show TV’nin fenomen dizisi Çukur’un, final yapması hayranlarına büyük üzüntü yaşatmıştı. Çukur hayranlarına dizisinin yıldızı Aras Bulut İynemli’den müjdeli bir haber geldi. İynemli, Çukur dizisinin belgeseli çıkıyor haberini vererek dizi severleri bir hayli mutlu etti.

Show TV ekranlarında yayınlanmaya başladığı 23 Ekim 2017 tarihinden bu yana çok büyük bir ilgi ile takip edilen Çukur, 7 Haziran 2021’de yayımlanan 131. Bölümünün ardından ekranlara ve sevenlerine veda etti. Dizinin final yapması, hayranlarında büyük üzüntü yaratırken, Çukur’un yıldız ismi Aras Bulut İynemli, veda mesajında bir de müjdeli haber verdi. Ünlü oyuncu, “Çukurca veda” başlıklı mesajında Çukur dizisinin belgeseli çıkacağını duyurdu. Oyuncu mesajında  şu ifadelere yer verdi: 

“Biraz beklemek istedim. Özellikle bugünü bekledim, veda etmek çok zor geldi. Çukur… 4 koca sene… Her hafta… Güzel, değerli ve bir o kadar uzun yol… Yol önemlidir insan hayatında… Her zaman hikayelerin gücüne inandım. Bizlerle bu hikâyeyi paylaşan, izleyen, anlatan, yaşayan herkese sonsuz teşekkürler… Ve hayali arkadaşım Yamaç Koçovalı… Kendine çok iyi bak! Öyle mi? ????????(yazarken gözlerim doldu belgeselde nasıl anlatacağım?) -belgesel mi var? Obaaaaa…..Şükürler olsun” 

 Editör: Sinem Uludağ

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir