Mission Impossible 7 Çekimleri Durduruldu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başrolünde sevilen oyuncu Tom Cruise’un yer aldığı Mission Impossible serisinin devam filmi olan Mission Impossible 7 çekimlerinin durdurulduğu açıklandı. Prodüksiyon ekiplerinden gelen açıklamalara göre, düzenli bir şekilde yapılan koronavirüs testinin neticesinde pozitif olanlar ortaya çıktı. Bu sebeple filmin çekimlerine ara verildi. 

Mission Impossible 7 filminin koronavirüs salgını nedeni ile durdurulması üzerine, prodüksiyon ekibinden şu açıklama paylaşıldı: “Düzenli birşekilde yapılan koronavirüs testlerinden pozitif olanların ortaya çıkması neticesinde 14 Haziran tarihine kadar geçici olarak çekimlerimizi durdurduk. Bütün güvenlik önemlerini takip ediyoruz ve durumu gözetleyerek takip ediyoruz.”

Filminin oyuncu kadrosunda Hayley Atwell, Cary Elwes, Mark Gatiss, Simon Pegg, Angela Bassett, Pom Klementieff, Charles Parnell, Vanessa Kirby, Rob Delaney, Rebecca Ferguson ve Indira Varma yer alıyor. Film, 27 Mayıs 2022 tarihinde sinemalarda gösterime girecek. Filminin çekimlerinden sonra 8. filmin çekimlerine başlanacak.

Editör: Yasemin Efe

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir