1. Haberler
  2. Magazin
  3. Tiyatrocu Cemal Uçarman Saldırıya Uğradı

Tiyatrocu Cemal Uçarman Saldırıya Uğradı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tiyatro sanatçısı olan Cemal Uçarman, evinin bahçe duvarı konusunda kendisiyle tartışan komşusunun keser ile kendisine saldırdığını, ağzına vurarak üç dişini kırdığını ve kendisine hakaret ettiğini belirterek komşusundan şikayetçi oldu. 

Çeşitli birçok kurumda uzun yıllar görev yapan ve kendi sanat atölyesini kuran Cemal Uçarman, kısa bir zaman önce Almanya’dan izinlerini geçirmek için gelen komşusu Ahmet B. ile Firuzköy Mahallesi’nde olan evinin, bahçe sınırının tespit edilerek duvar örülmesi hususunda görüştü. Tiyatrocu Uçarman, komşusuna kadastroya giderek arazi tespiti yaptırmayı ve ona göre ortak duvar örülmesini önerdi. İddialara göre, bu konuşmadan 1 gün sonra komşu Ahmet B., bahçede olan Cemal Uçarman’ın annesi Teri ve babası Rıza Uçarman ile tartıştı.

Duyduğu sesler üzerine evden bahçeye çıkan Uçarman, komşusu Ahmet B.’nin taş atıp küfür ettiğini, araya girmeye çalıştığı zaman Ahmet B.’nin yüzüne keser ile birkaç defa vurduğunu söyledi. İkili, araya girenler tarafından ayrılırken polis çağırıldı. Taraflar birbirinden şikayetçi oldular.

Editör: Sinem Uludağ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir