1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Brawls Stars Bilgisayarda Nasıl Oynanır?

Brawls Stars Bilgisayarda Nasıl Oynanır?

Brawls Stars Bilgisayarda Nasıl Oynanır?
Brawls Stars Bilgisayarda Nasıl Oynanır?
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Brawls Stars, Brawls adlı başarılı akıllı telefon oyununun devamı niteliğindedir. Brawls, Facebook tarafından öldürülmeden önce Facebook platformu için en popüler uygulamalardan biriydi. Bu, iyi bir ödeme ve gelecek vaat eden uygulamayı öldürdü, ancak aynı zamanda yeni oyunların doldurulabileceği bir alan yarattı. Şimdi, Brawls’ın yaratıcıları Cellenta, Brawls Stars’ı iPhone ve Android cihazlar için bir uygulama olarak yayınladı. Bu ücretsiz uygulama, oyunculara heyecan verici yarışmalar ve sürekli değişen oyun dahil olmak üzere Brawl’ın oyunundan aşina oldukları her şeyi verir.

 

Brawls stars hikayesi

 

Brawls oyuncuları, Dünya’yı kötü Bakugan’dan kurtarması gereken seçkin bir ödül avcısı rolünü üstlenirler. Oyun, eski bir savaşçı tarafından Bakugan’ı sonsuza kadar yenmek için davet edilen bir grup ödül avcısının etrafında dönüyor. Oyunu oynamaya başladığınızda, karakterinizi seçmeniz istenecektir. Oynadığınız oyunun türüne bağlı olarak karakterinizin farklı nitelikleri vardır – strateji tabanlı bir oyun oynuyorsanız, sadece hareket eden her şeyi vurmanız gereken bir oyundan farklı bir strateji kullanacaksınız.

 

Diğer oyunlardan farklı olarak, oyunun özü, önce patron karakteri Bakugan’ı vurmaktır. Patron mağlup edildiğinde, oyuncu bir sonraki patrona geçebilir. Patronlar farklı unsurlardan oluşur. Örneğin, farklı hayvanlara veya nesnelere açılan patronlar var. Bir de yumruklarını yere atan patronlar var. Bir karakter bir patronu yendiğinde, bir sonraki patronun kilidini açar.

 

Oyunun hikayesi, ana karakterin bulduğu bir sır etrafında dönüyor. Hikaye, huzurlu Vestoria kasabasında yaşayan üç çocuk hakkındadır. Ancak, oyun ilerledikçe, Bakugan Brawls turnuvası adlı uluslararası bir turnuvaya davet edildiklerini göreceksiniz. Bu muharebe turnuvasının galibinin Bakugan Kralı olmasına karar verildi.

 

Bu turnuvada oynayabileceğiniz birkaç seviye var ve oynayabileceğiniz birçok farklı karakterde var. Oyunda farklı türde güçlendiriciler de alabilirsiniz. Oyundaki karakterlerin yerçekimini kontrol etme yeteneği gibi özel özellikleri var. Yüksek puanı almak istiyorsanız, oyundaki becerilerinizi elinizden gelen en iyi şekilde kullanmanız önemlidir.

Oyunun birkaç farklı sonu var.

Ne kadar oynadığınıza ve ne kadar beceri kazandığınıza bağlı olarak, oyun ya iyi bir sonla ya da kötü bir sona sahip olacak şekilde oynanabilir. Oyun birkaç oyun sitesinde mevcuttur, böylece oyunu istediğiniz zaman oynayabilirsiniz. Brawls stars oyununu oynamanız gerektiğine dair pek çok farklı nedenden ötürü, bu oyundan en çok nasıl keyif alacağınız konusunda kendi kararınızı verebileceğinize eminim.

 

Brawl stars bilgisayarda oynamak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız ve gameloop emülatör’ü indirin ve kurun, son olarak brawl stars apk dosyasını indirin ve üzerine çift dokunuş ile kurulum yapın işlem bu kadar.

 

Brawl Stars yükle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir