Yıldızlar Bu Sezon S SPORT PLUS’ta Buluşuyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Premier Lig, Serie A, La Liga ve Portekiz Ligi maçları bu sezonda da Türkiye’nin sevilen spor uygulaması S Sport Plus’ta izleyiciyle buluşacak. 

Dünyanın en değerli spor organizasyonlarını kullanıcılarına web’ten cepten,tabletten ve Smart TV’den izleme keyfi yaşatan S Sport Plus, bu sezon yine dünyanın en iyi ligleri ve çok heyecanlı futbol karşılaşmalarına ev sahipliği yapacak. Milyon dolarlık  gelirleriyle dünyanın en pahalı futbolcularının top koşturduğu ligler S Sport Plus’ta olacak. Premier Lig’te her hafta oynanan karşılaşmaların tamamı, İtalya Ligi Serie A, İspanya Ligi La Liga maçları sezon boyunca S Sport Plus’ta izlenebilecek. 

Premier Lig’de yeni sezon Cuma akşamı 22:00’de Brentford- Arsenal maçıyla, İspanya Ligi’nde ise Valencia-Getafe maçıyla Cumartesi günü başlıyor.  İtalya liginde ise yeni sezonun ilk karşılaşmasında önümüzdeki hafta Cumartesi günü Inter ve Genoa karşılaşacak.  Yeni sezon için geri sayım başlarken S Sport Plus sporseverleri sevindiren bir de kampanya hazırladı.

“YILLIKLOCA” Kampanya Koduyla  Sezon Boyunca Dünyanın En Zengin Ligleri Sadece 139,99 TL’ye Webte, Cepte, Tablette ve Smart TV’de! 

Türkiye’nin sevilen spor uygulaması S Sport Plus, dünyanın en iyi spor organizasyonlarını, film ve belgeselleri sporseverlere ulaştırmaya devam ediyor. Yeni sezonda La Liga, Premier Lig, Serie A ve Portekiz Ligi’yle birlikte UFC, NFL,NBA ve Formula 1 gibi geniş yelpazede bir içerik sunacak. Sevilen spor uygulaması; çoklu ekran özelliğiyle cepten, webten, tabletten ve TV’den izleme imkanı sunuyor. Ayrıca tekrar izle özelliğiyle kaçırılan karşılaşmalar günün istenilen saatinde izlenebiliyor. “YILLIKLOCA” kampanya koduyla  kullanıcılar; ssportplus.com üzerinden S Sport Plus yıllık pakete, 179,99 TL yerine yeni sezon fırsatıyla sadece 139,99 TL’ye üye olup La Liga, Serie, A, Premier Lig, NBA, NFL, Formula 1, UFC gibi dünyanın en önemli spor organizasyonlarının yanı sıra S Sport, S Sport2, NBATV, EDGETV, Tay TV gibi spor kanalarını da S Sport Plus’ta izleyebilecekler.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir