Vadi Kampüsü öğrencilerini bekliyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 İş dünyasının tam kalbinde yer alan merkezi konumuyla dikkat çeken İstinye Üniversitesi (İSÜ) Vadi Kampüsü, İSÜ Rektörü Prof. Dr. Erdal Karaöz’ün katılımıyla düzenlenen tanıtım kokteyliyle açıldı. Sosyal bilimler, tasarım, mühendislik ve idari disiplinleri içeren bölümlerde eğitim alan öğrenciler için ciddi avantajlara sahip olan kampüs, modern eğitim binasıyla üniversite algısına yeni bir soluk getiriyor. İSÜ Vadi Kampüsü yeni dönemde öğrencilerini bekliyor.

 

Yeni eklenen fakültelerle birlikte öğrenim sunduğu alanları genişleterek, yerleşkelerini de buna bağlı olarak büyüten İstinye Üniversitesi’nin (İSÜ) Vadi Kampüsü düzenlenen tanıtım kokteyli ile açıldı. Açılışta akademisyenlerle ve öğrencilerle bir araya gelen İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Karaöz, her alanda bugünün bilgisini üretmek için çalışmaya ve büyümeye devam edeceklerini söyledi. 

 

“Öğrencilerimiz için büyük bir avantaj olacak”

 

Vadi Kampüsü’nün bulunduğu bölge dolayısıyla öğrenciler için büyük bir avantaj olacağını belirten İSÜ Rektörü Prof. Dr. Karaöz, “Giderek büyüyen eğitim altyapımız, AR-GE merkezlerimiz ve nitelikli akademisyen kadromuzu çok daha etkin kılma adına yerleşkelerimizi de büyütüyoruz. İş dünyasının, taşıyıcı sektörlerin ve önemli markaların yer aldığı bir bölgede kurduğumuz Vadi Kampüsü’müzde; Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık, Mühendislik ve Doğa Bilimleri, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler ve İletişim fakülteleri öğrencilerimizi bekliyor olacak. Çağımızın bilgisini üretme hedefiyle; atölye, stüdyo ve laboratuvarlarımıza yenilerini ekleyerek yolumuza devam ediyoruz.  Üniversitemizi hedefimize katkı sunan ve bu hedefe her geçen gün daha da yaklaştıran çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Vadi Kampüsü’müzün tüm İSÜ ailesine ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

 

Atölyeler ve araştırma alanları Vadi Kampüsü’nde 

 

Özellikle tıp, sağlık, bilişim, dijital dönüşüm ve yapay zekâ alanlarındaki araştırma yatırımları ve çalışmalarıyla adından söz ettiren İstinye Üniversitesi’nin yeni kampüsünde farklı fakültelerin kullanabilecekleri atölye ve laboratuvarlar da bulunuyor. İletişim Fakültesi için İSÜ Stüdyo, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi için tasarım ve mimarlık atölyeleri ile gastronomi ve mutfak sanatları mutfağının yer aldığı kampüste; tüm mühendislik bölümlerindeki öğrenci ve öğretim üyelerinin çalışmalar yapabileceği uygulama sınıfları, robotik ve endüstriyel sistemlerin kurulduğu ortak eğitim ve araştırma alanları bulunuyor.

 

Birçok farklı noktadan servis desteği 

 

Kampüsün, merkezi ve şehir içi ulaşım alternatifli olan bölgede yer alması İstanbul’un farklı noktalarından gelecekler için de avantaj sağlıyor. Metro ile konforlu bir ulaşım güzergâhına sahip olan yeni kampüse birçok farklı noktadan servis desteği de sağlanıyor. Öğrenciler ve akademisyenler toplu taşımanın yanı sıra dilerlerse bu servislerle de kampüse rahatlıkla ulaşabiliyorlar.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir